Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Brugman Traprenovatie is er ook voor u in Roermond en omgeving. Zo is bijvoorbeeld een traprenovatie in Neer, Maasbracht, Echt, Born, en Heythuysen ook een mogelijkheid. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten verzorgen wij uiteenlopende en complete traprenovaties, vanaf het begin van de trede tot aan het eind van de renovatie met eventuele opties.. Profiteer van onze hoogstaande kwaliteit, gedegen vakmanschap en de echte liefde voor het ambacht, kies voor Brugman Traprenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

De voordelen die een traprenovatie prettig maken!

Veel klanten uit de regio Roermond en omstreken hebben de afgelopen jaren de keuze gemaakt voor Brugman Traprenovatie. Dat is niet voor niets. Met onze onverminderde focus op kwaliteit, vakkundigheid en scherp oog voor detail hebben wij al onze projecten compleet naar wens en tevredenheid gerealiseerd. Daarnaast bieden wij onze klanten verschillende extra voordelen en kunt u genieten van een compleet ontzorgde renovatie in stijl. Onze renovaties zijn breed toepasbaar en geschikt voor alle trapsoorten. De kwaliteitsmaterialen zijn duurzaam en onderhoudsvrij, en tevens slijt-, stoot- en slagvast. Uw gerenoveerde trap wordt hiermee ook geluiddempend en antislip. Doordat de treden stroef zijn, draagt dit bij aan een veilig gebruik van de trap en wordt het risico op uitglijden en van de trap afvallen enorm beperkt. Met betrekking tot het onderhoud van de trap, houdt u nog meer tijd over, want schoonmaken en afstoffen is binnen een handomdraai gepiept. Niet meer met de zware stofzuiger, maar snel en gemakkelijk met uw stofdoek, zoals u gewend bent om stof af te nemen in uw interieur. De professionele montage wordt doorgaans binnen een dag volbracht, zonder sloopwerkzaamheden. Dat zijn voordelen die het nog prettiger maken!

Brugman heeft alles in huis voor uw traprenovatie in Roermond

Uw keuze voor Brugman Traprenovatie is kiezen voor vakmanschap en het ultieme resultaat. Wij bieden klanten uit de regio Roermond hierbij uiteenlopende mogelijkheden. Er kan een keuze worden gemaakt in traptreden in pvc, massief hout, leer of cpl/hpl. We nemen de gewenste stijl onder de loep en u kunt op uw gemak de dessins en kleuren bekijken. Het kleuren assortiment is zeer uitgebreid en biedt ruime keuze in houtdekoren welke variëren van licht tot donker, in de kleuren, zwart, grijs, bruin, maar ook in steen en beton decors in diverse dessins en tinten. Kortom, alles is in huis om te zien en welke treden binnen uw inrichting en wensen past. Alle afzonderlijke zaken kunnen op deze manier goed op elkaar worden afgestemd en zo creëren we samen de juiste en perfecte trap!

Contact opnemen

Neem gerust contact op met Brugman Traprenovatie voor meer informatie en om de mogelijkheden omtrent trap renoveren te bespreken. Wij informeren u en maken eventueel graag een afspraak met u, om de trap te bekijken en daaropvolgend samen de wensen en opties op een rijtje te zetten. U kunt uiteraard ook contact opnemen voor een traprenovatie in Helden of een traprenovatie in Heel. Via onze website kunt u eenvoudig en direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u benieuwd naar meerdere een eerdere gerealiseerde traprenovatie in Roermond, Maasbracht, Echt, Born of Heythuysen? Kijk dan eens op de portfolio pagina op onze website, waar u een impressie kunt opdoen uit een kleine greep uit gerealiseerde projecten.

Traprenovatie Roermond met hout / pvc
Traprenovatie in Roermond? Brugman Traprenovatie is uw specialist!
" Benieuwd wat Brugman Traprenovatie voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag! " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!