Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

De trap is een van de meest gebruikte objecten in uw woning. Het is dan ook zeker niet vreemd dat deze met verloop van tijd steeds verder slijt. Het bestaande tapijt is uitgeleefd, uw geverfde traptreden blijven onderhoud, energie en aandacht vragen, kortom het ziet er niet fraai meer uit. Kan uw uitgeleefde versleten trap daarom wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is een traprenovatie dé uitkomst waar u naar op zoek bent. Een trap met vele slijtagesporen kan afbreuk doen aan de rest van uw mooie interieur, dat is natuurlijk erg jammer. Brugman Traprenovatie is gespecialiseerd in een trap renoveren in Helmond en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw trap weer gezien mag worden! Laat uw trap bekleden in Helmond; onze professional staat graag voor u klaar.

Professioneel en betaalbaar trap laten renoveren in Helmond

Wist u dat een trap renoveren vele malen goedkoper is dan het vernieuwen van uw trap? Wanneer u kiest voor een traprenovatie zal uw oude, versleten trap er binnenkort ook weer uitzien als nieuw. Doordat de gehele traptrede voor trede zorgvuldig en vakkundig wordt voorzien van nieuwe overzettreden, stootborden en zijwangen, is het eindresultaat verrassend en heeft uw trap zonder hak- en breekwerk een totaal nieuwe look en een gloednieuwe uitstraling. U heeft vele mogelijkheden qua materiaal, combinaties en kleuren. Zo kunt u uw trap in Helmond laten bekleden met PVC, maar ook massief hout, laminaat en leer behoren tot de keuzemogelijkheden. 

Maatwerk in detail, altijd een perfect passende trap

Ieder interieur is anders en uniek, daarom creëren wij voor elk huis unieke en perfect passende trappen. Met jarenlang vakmanschap en oog voor detail zorgt Patrick Brugman iedere keer weer voor een mooi resultaat. Met zijn kennis en ervaring in het timmerman vak, gedrevenheid en creatieve innovatie ideeën slaagt hij er iedere keer weer in om voor élk probleem een vakkundige oplossing op maat te bedenken. Wat resulteert in zeer tevreden klanten, bekijk ons portfolio eens! Van een trap bekleden in Helmond en omstreken tot een nieuwe trapleuning, balusters, balustrades en zelfs verlichting: Patrick Brugman kan het allemaal, uw trap is bij hem in goede handen.

Traprenovatie PVC Helmond met witte trapleuning

Stap voor stap van advies naar vernieuwde trap!

Op het moment dat u kiest voor Brugman Traprenovatie in Helmond en de omliggende regio, dan kiest u voor gemak, kwaliteit en snelheid. Al uw trap zorgen worden uit handen genomen.

  1. U vraagt vrijblijvend een offerte aan via onze website.
  2. Gedurende het adviesgesprek worden uw wensen in kaart gebracht en kijken we welk materiaal hier het beste bij aansluit. Op basis hiervan worden de totale kosten berekend.
  3. Indien u akkoord gaat met de prijs, plannen we in overleg een datum in voor de uitvoering van de traprenovatie.
  4. Op de betreffende dag komen wij 's ochtends naar u toe en worden alle werkzaamheden uitgevoerd, zodat u 's avonds kunt genieten van een nieuwe trap.
  5. Na de traprenovatie leveren we uw trap en hal weer volledig schoon op en loopt u geen risico's door onze garanties.

Kies voor een Brugman Traprenovatie in Helmond en geniet van onze vele voordelen.

Trapverlichting traprenovatie Helmond met verlichting in stootborden
Van A tot Z geregeld, meestal binnen één dag! Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Heeft u interesse in een traprenovatie in Helmond of omgeving? Wij komen graag naar u toe. Vraag een vrijblijvende offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!