Offerte aanvragen Contact

De trap is een van de meest gebruikte objecten in uw woning. Het is dan ook zeker niet vreemd dat deze met verloop van tijd afslijt. Kan u trap wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is een traprenovatie dé uitkomst waar u naar op zoek bent. Een trap met vele slijtagesporen kan afbreuk doen aan de rest van uw mooie interieur, dat is natuurlijk erg jammer. Brugman Traprenovatie is gespecialiseerd in een trap renoveren in Helmond en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw trap weer gezien mag worden! Laat uw trap bekleden in Helmond; onze professional staat graag voor u klaar.

Professionele, betaalbare trap renoveren in Helmond

Wist u dat een trap renoveren vele malen goedkoper is dan het vernieuwen van uw trap? Wanneer u kiest voor een traprenovatie zal uw oude, versleten trap er ook weer uitzien als nieuw. Doordat de gehele trap wordt voorzien van o.a. nieuwe overzettreden en zijwanden, heeft het eindresultaat een gloednieuwe uitstraling. U heeft veel mogelijkheden qua materiaal. Zo kunt u uw trap in Helmond laten bekleden met PVC, maar ook massief hout, laminaat en leer behoren tot de keuzemogelijkheden. 

Maatwerk tot in detail

Ieder interieur is anders en daarom creëren wij voor elk huis perfect passende trappen. Met jarenlang vakmanschap en oog voor detail zorgt Patrick Brugman iedere keer weer voor een mooi resultaat. Met zijn kennis en ervaring in het timmermansvak, gedrevenheid en creatieve innovatie ideeën slaagt hij er iedere keer weer in om voor élk probleem een vakkundige oplossing te bedenken. Wat resulteert in zeer tevreden klanten, bekijk ons portfolio eens! Van een trap bekleden in Helmond en omstreken tot een nieuwe trapleuning en zelfs verlichting: Patrick Brugman kan het allemaal.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Op het moment dat u kiest voor Brugman Traprenovatie in Helmond en de omliggende regio, dan kiest u voor gemak, kwaliteit en snelheid. Al uw zorgen worden uit handen genomen.

  1. U vraagt vrijblijvend een offerte aan via onze website.
  2. Gedurende het adviesgesprek worden uw wensen in kaart gebracht en kijken we welk materiaal hier het beste bij aansluit. Op basis hiervan worden de totale kosten berekend.
  3. Indien u akkoord gaat met de prijs, plannen we een datum in voor de uitvoering van de traprenovatie.
  4. Op de betreffende dag komen wij 's ochtends naar u toe en worden alle werkzaamheden uitgevoerd, zodat u 's avonds kunt genieten van een nieuwe trap.
  5. Na de traprenovatie leveren we uw trap en hal weer volledig schoon op en loopt u geen risico's door onze garanties.

Kies voor een Brugman Traprenovatie in Helmond en geniet van onze vele voordelen.

Van A tot Z geregeld, meestal binnen één dag! Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Heeft u interesse in een traprenovatie in Helmond of omgeving? Wij komen graag naar u toe. Vraag een vrijblijvende offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!