Offerte aanvragen Contact

Wilt u worden voorzien van een professionele traprenovatie in de regio Stramproy, dan bent u bij Brugman Traprenovatie aan het juiste adres. Met bijna 20 jaar ervaring op de markt hebben we inmiddels al heel wat nieuwe traprenovaties gerealiseerd, zowel voor zakelijke klanten als particulieren. Aan de hand van kwalitatief hoogstaande begeleiding en materialen voorzien wij iedere klant van een succesvolle traprenovatie, bijvoorbeeld in Stramproy en omgeving.

Een vernieuwde trap die aansluit bij uw wensen

Een trap is een van de grotere onderdelen in uw hal of kamer. Vaak behoort het ook tot een van de pronkstukken van uw woning. Helaas zijn trappen onderhevig aan slijtage, waardoor op den duur de kleur en kwaliteit afneemt. Hoewel u er eerst nog omheen wilde kijken, lijkt uw meubelstuk nu toch steeds meer rijp voor vervanging. Bij Brugman Traprenovatie bent u aan het juiste adres om uw trap te laten renoveren in Stramproy.

Wij zorgen ervoor dat uw traprenovatie tot in de puntjes wordt geregeld. In de omgeving van Weert voeren we al meerdere jaren complete traprenovatieprojecten uit, volledig aangepast op de behoeftes van de klant. Aangezien we kleinschalig opereren, wordt u van begin tot eind begeleid door dezelfde mensen. Hoewel we veel tijd met u besteden aan het ontwerp, kunt er bij ons van op aan dat uw vernieuwde trap doorgaans binnen één dag gerealiseerd is.

Trap bekleden in Stramproy: kies uw materiaal, design & kleur

Wilt u uw trap vernieuwen, dan heeft u de keuze uit materialen als: cpl/hpl (laminaat), hout, pvc en leer. Elke soort trapbekleding heeft zijn eigen sterke en minder sterke punten: zo is laminaat relatief goedkoop maar niet heel duurzaam, kost mooi hout u relatief veel onderhoudstijd en kan een leren traprenovatie nogal prijzig uitvallen. Vandaar dat met pvc de trap bekleden in Stramproy het populairst is, aangezien dit materiaal het meeste waar voor zijn geld biedt.

Deze materialen zijn vervolgens weer onderverdeeld in meerdere stijlen, kleuren en uitvoeringen. Dankzij het grote aanbod is elke traprenovatie van Brugman Traprenovatie uniek. Buiten de traptreden zelf kunt u er tevens voor kiezen om trapleuningen te laten zetten of ledverlichting te implementeren.

Contact opnemen voor een traprenovatie in Stramproy?

Wilt u uw trap renoveren in Stramproy of bent u gewoonweg benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij maken tijd voor een oriënterend gesprek, waarin we de mogelijkheden in uw huis met elkaar kunnen bespreken.

Vakmanschap voor een scherpe prijs Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Wenst u een traprenovatie in Stramproy of omstreken? Wij helpen u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!