Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Wilt u worden voorzien van een professionele traprenovatie in de regio Stramproy, dan bent u bij Brugman Traprenovatie aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring op de markt hebben we inmiddels al heel wat nieuwe traprenovaties gerealiseerd, zowel voor zakelijke klanten als particulieren. Aan de hand van kwalitatief hoogstaande begeleiding en materialen voorzien wij iedere klant succesvol van een hoogwaardige traprenovatie, bijvoorbeeld in Stramproy en omgeving.

Een vernieuwde trap die aansluit bij uw wensen

Een trap is een van de grotere elementen in uw hal of woonkamer en behoort tot een van de meubelstukken van uw woning. Een versleten houten trap ontsiert veelal de entree of woonkamer, waardoor het op den duur werkelijk een doorn in het oog wordt en u zich realiseert dat het tijd is om de trap op te laten knappen, zodat uw interieur en uitstraling van uw woning weer beter tot zijn recht komen. Bij Brugman Traprenovatie bent u aan het juiste adres om uw trap te laten renoveren in Stramproy.

Wij zorgen ervoor dat uw traprenovatie tot in de puntjes wordt geregeld. In de omgeving van Weert voeren we al meer dan 20 jaar complete traprenovatie projecten uit, volledig aansluitend op de wensen en behoeftes van de klant.  We zijn een kleinschalig familiebedrijf met grenzeloze mogelijkheden, U wordt van begin tot eind in het traprenovatie proces door ons persoonlijk begeleid. We nemen graag voor u de tijd om samen te bespreken hoe de trap wordt aangepakt en u kunt er van op aan dat het eindresultaat verbluffend is en vaak zelfs binnen één dag gerealiseerd is.

Laminaat traprenovatie in Stramproy

Trap bekleden in Stramproy: kies uw materiaal, design & kleur

Wilt u uw trap vernieuwen, dan heeft u de keuze uit materialen als: cpl/hpl (laminaat), hout, pvc en leer. Elke soort materiaal en trapbekleding heeft zijn eigenschappen. Een houten trede is uiteraard vervaardigd van echt natuurlijk hout, hierbij moet u zich wel realiseren dat elk natuurlijk materiaal periodiek onderhoud nodig heeft. In de regel blijkt dat dit onderhoud naar verloop van tijd verwaterd en makkelijk wordt uitgesteld en vooruit wordt geschoven. Een passende oplossing waarbij u geniet van voordelen van een onderhoudsvrij materiaal, met daarbij de look en feel van echt hout, is onze pvc overzettrede. Met een pvc traprenovatie bent u verzekerd van een optimale prijs-kwaliteit verhouding en bent u verzekerd van jarenlang plezier en comfort op de trap in Stramproy.

Door het uitgebreide assortiment in materialen en kleuren kunnen we ruim voorzien en aansluiten bij actuele woonstijlen. Modern, klassiek, industrieeel, romantisch, landelijk, Scandinavisch en vele andere. Mede dankzij het grote aanbod in mogelijkheden is elke traprenovatie van Brugman Traprenovatie uniek. Naast de traptreden en stootborden kunt u er tevens voor kiezen om trapleuningen te laten monteren of ledverlichting te implementeren in de trap.

Contact opnemen voor een traprenovatie in Stramproy?

Wilt u uw trap renoveren in Stramproy en bent u ook benieuwd naar de opties en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij maken tijd voor een oriënterend gesprek, waarin we de mogelijkheden in uw huis en situatie kort of uitgebreider met elkaar kunnen bespreken.

 

Traprenovatie stramproy met trapverlichting
Vakmanschap voor een scherpe prijs Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Wenst u een traprenovatie in Stramproy of omstreken? Wij helpen u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!