Offerte aanvragen Contact

Voor een vakkundige traprenovatie in de regio Weert, schakelt u Brugman Traprenovatie in. Wij zijn al geruime tijd een begrip op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met behulp van professioneel gereedschap en kwalitatief hoogwaardige materialen, realiseren wij al jarenlang de meest uiteenlopende traprenovaties in onder meer Nederweert, Stramproy, Budel en Maarheeze. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw project.

Volledige traprenovatie in Weert, compleet naar wens

Kiezen voor Brugman Traprenovatie betekent kiezen voor kwaliteit, vakmanschap en maatwerk tot in het kleinste detail. Zo voeren wij in de omgeving van Weert al jarenlang volledige traprenovatieprojecten uit, compleet naar wens van onze klanten. U kunt uw trap bekleden met pvc, maar ook met massief hout, leer of zelfs een cpl/hpl laminaat traprenovatie, allemaal verkrijgbaar in tal van stijlen, uitvoeringen en kleuren. Hierdoor is de trap aan te passen aan uw huidige interieur en heeft hij altijd de uitstraling die u wenst. Behalve de treden, kunt u bij de renovatie ook trapleuningen en ledverlichting laten plaatsen. Ook op dit gebied heeft u een ruime keuze.

Voordelen van een trap vernieuwing: Geluiddempend, onderhoudsvrij, duurzaam

Brugman Traprenovatie biedt klanten uit Weert, Nederweert, Stramproy, Budel en Maarheeze daarnaast nog vele andere voordelen. Zo zijn onze traprenovaties geschikt voor alle soorten treden. De gebruikte materialen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en geluiddempend. Door de antislip is veiligheid gegarandeerd. Ook zijn de treden slijt-, stoot-, en slagvast. Wij monteren uw nieuwe traptreden binnen één dag, zonder dat daar hak- en breekwerk of vervelende sloopwerkzaamheden voor nodig zijn.

Wat zijn úw wensen?

Waarschijnlijk heeft u bepaalde wensen op het gebied van uw trap renoveren. Neem contact met ons op en bespreek deze wensen. Zo worden alle mogelijkheden in kaart gebracht en kunt u de juiste keuze maken. Op de website vindt u een impressie van eerdere traprenovatie projecten in de regio Weert.

Ook een traprenovatie in Weert? Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!