Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Is uw trap nodig toe aan vervanging of wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven door de trap opnieuw te laten bekleden? Dan bent u bij Brugman Traprenovatie aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor een traprenovatie in Geleen of omgeving. Zo kunt u Brugman Traprenovatie inschakelen wanneer u woonachtig bent in Geleen zelf of in een omliggende plaats, zoals Spaubeek, Ulestraten, Elsloo of Beek. Bij de renovatie kunt u tevens nieuwe trapleuningen of ledverlichting laten plaatsen.

Waarom een trap renoveren?

Er zijn natuurlijk verschillende redenen waarom u uw trap wilt laten renoveren of opnieuw wilt laten bekleden. Zo kunt u kiezen voor een traprenovatie in Geleen of omstreken, omdat uw trap niet meer in zo’n goede staat is als voorheen, of wanneer u toe bent aan een nieuw element in uw woning. Brugman Traprenovatie is een bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in het renoveren van trappen. Heeft u interesse in een vernieuwde trap? Neem dan snel contact op!

Eindeloze mogelijkheden, ook voor úw trap

Er zijn verschillende manieren waarop u uw traprenovatie in Geleen kunt realiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse materialen: u kunt uw trap bekleden met pvc in Geleen, maar er zijn ook mogelijkheden met massief hout, leer en cpl/hpl. Een keuze voor een ander materiaal kan uw trap nieuw leven inblazen en kan ervoor zorgen dat uw huis er heel anders uit komt te zien. En heeft u een open trap waarmee u geen raad weet? Geen probleem, ook een open trap kunnen wij vakkundig onder handen nemen. U kunt kiezen of u de treden enkelzijdig of geheel rondom wil laten bekleden en u kunt daarbij zelfs ook nog de overweging maken of u de trap dicht wil laten maken. Zo kan een open trap dus worden aangepast en veranderen in een dichte trap voor nog meer veiligheid of sfeer!

Ook kunt u ervoor kiezen om tijdens de renovatie nieuwe trapleuningen te laten plaatsen. Buiten het feit dat leuningen mooi zijn en het af maken, is het feitelijk een essentieel onderdeel om de trap nog veiliger te kunnen gebruiken. Er zijn keuzemogelijkheden in houten trapleuningen die op kleur worden gebracht, maar ook uit rvs trapleuningen of zwart gecoate leuningen. Met elke trapleuning staat Brugman garant voor een lange levensduur en topkwaliteit. En heeft u al eens gedacht aan ledverlichting in de trap ?  Ledverlichting is zeer energiezuinig en onze leds hebben een lange levensduur. Het is een extra toevoeging die de trap nog veiliger maakt, op deze manier staat uw trap op een bijzondere manier in de spotlights!

Brugman Traprenovatie in de regio Geleen

Bent u woonachtig in Geleen, Ulestraten, Elsloo, Spaubeek of Beek? Dan kunt u bij Brugman Traprenovatie terecht voor het laten uitvoeren van uw traprenovatie in de regio Geleen. Uw trap is bij ons in goede handen omdat wij uw trap vakkundig renoveren, waarbij wij u ook kunnen helpen en ondersteunen bij het kiezen van de juiste materialen en kleuren. Neem daarom nu contact op met Brugman Traprenovatie en laat die droomtrap werkelijkheid worden!

 

Traprenovatie Geleen met PVC in houtmotief
Vakwerk is ons credo Brugman Traprenovatie in Geleen
" Voor een vakkundige traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!