Offerte aanvragen Contact

Is uw trap nodig toe aan vervanging of wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven door de trap opnieuw te laten bekleden? Dan bent u bij Brugman Traprenovatie aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor een traprenovatie in Geleen of omgeving. Zo kunt u Brugman Traprenovatie inschakelen wanneer u woonachtig bent in Geleen zelf of in een omliggende plaats, zoals Spaubeek, Ulestraten, Elsloo of Beek. Bij de renovatie kunt u tevens nieuwe trapleuningen of ledverlichting laten plaatsen.

Waarom een trap renoveren?

Er zijn natuurlijk verschillende redenen waarom u uw trap wilt laten renoveren of opnieuw wilt laten bekleden. Zo kunt u kiezen voor een traprenovatie in Geleen of omstreken, omdat uw trap niet meer in zo’n goede staat is als voorheen, of wanneer u toe bent aan een nieuw element in uw woning. Brugman Traprenovatie is een bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in het renoveren van trappen. Heeft u interesse in een vernieuwde trap? Neem dan snel contact op!

Eindeloze mogelijkheden, ook voor úw trap

Er zijn verschillende manieren waarop u uw traprenovatie in Geleen kunt realiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse materialen: u kunt uw trap bekleden met pvc in Geleen, maar er zijn ook mogelijkheden met massief hout, leer en cpl/hpl. Een keuze voor een ander materiaal kan uw trap nieuw leven inblazen en kan ervoor zorgen dat uw huis er heel anders uit komt te zien. Ook kunt u ervoor kiezen om tijdens de renovatie nieuwe trapleuningen te laten plaatsen. Dit zorgt ervoor dat uw trap er net weer iets anders uit komt te zien. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het laten plaatsen van ledverlichting bij uw gerenoveerde trap. Op deze manier staat uw trap op een bijzondere manier in de spotlights!

Brugman Traprenovatie in de regio Geleen

Bent u woonachtig in Geleen, Ulestraten, Elsloo, Spaubeek of Beek? Dan kunt u bij Brugman Traprenovatie terecht voor het laten uitvoeren van uw traprenovatie in de regio Geleen. Ons vakkundige team kan uw trap renoveren, maar wij kunnen u ook helpen bij het kiezen van de juiste materialen. Neem daarom nu contact op met Brugman Traprenovatie en laat die droomtrap werkelijkheid worden!

Vakwerk is ons credo Brugman Traprenovatie in Geleen
" Voor een vakkundige traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!