Offerte aanvragen Contact

Een trap bekleden in Oosterhout wilt u graag door een professional laten doen. Brugman Traprenovatie voorziet u van een vernieuwde trap die volledig aan uw wensen voldoet. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt worden vakkundige traprenovaties gerealiseerd. Dit wordt gedaan met behulp van professioneel gereedschap en materialen van een hoge kwaliteit. Eveneens staat persoonlijke service hoog in het vaandel en krijgt u altijd advies op maat.

Binnen één dag uw trap bekleden in Oosterhout

Brugman Traprenovatie kan elk onderdeel van de trap behandelen en vloeren, plinten, bordessen en balusters in hetzelfde decor zetten. Een trap renoveren in Oosterhout of nabijgelegen gebieden is geen probleem. Wij zijn in de gehele regio actief en de werkzaamheden nemen doorgaans slechts één dag in beslag. Na een trap renovatie hoeft u nooit meer de treden te schuren, lakken of verven. Indien er onverhoopt toch problemen zijn met de trap, heeft u een fabrieksgarantie van 12 tot 20 jaar, afhankelijk van het type trap. Daarnaast zijn de traprenovaties duurzaam, aangezien er weinig tot geen afval ontstaat tijdens de productie. Daar waar mogelijk, zullen wij ook materialen recyclen.

Kies voor duurzaamheid & veiligheid: PVC

Bij Brugman Traprenovatie kunt u onder andere kiezen voor één van de duurzaamste materialen voor uw trap: PVC. Als wij hiermee een trap renoveren in Oosterhout, heeft u garantie op traptreden die langer dan 10 jaar meegaan. Bovendien wordt er gezorgd dat elke trap slag-, stoot-, slijt- én slipvast is. Hierbij heeft u, indien gewenst, ook led-verlichting, RVS leuningen en balustrades.

Naast een onderhoudsvrije traprenovatie met PVC kunt u ook CPL/HPL laminaat kiezen voor uw traptreden. Aan ene kant is deze renovatie onderhoudsvrij en goedkoper, aan de andere kant is CPL/HPL laminaat minder duurzaam. Tevens heeft u de keuze voor houten en leren traprenovaties, wanneer u voor 100% natuurlijke materialen en oneindige mogelijkheden in kleur wilt gaan. Dit zal echter wel betekenen dat uw traptreden regelmatig onderhouden dienen te worden als u kiest voor deze traprenovatie in Oosterhout.

Persoonlijk advies & een goed resultaat, tot in het kleinste detail!

Wilt u zo snel mogelijk uw trap vernieuwen? Bij Brugman Traprenovatie kunt u terecht voor persoonlijk advies. Door onze korte communicatielijnen kunnen wij snel al uw vragen en opmerkingen beantwoorden en kunnen de traprenovaties altijd naar uw wens worden uitgevoerd. In het portfolio op onze website krijgt u een indruk van de trappen die wij in Oosterhout en omgeving hebben gerenoveerd.

Tot in de puntjes geregeld Brugman: uw traprenovatie specialist
" Heeft u interesse in een traprenovatie in de regio Oosterhout? Wij helpen u graag. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!