Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Een trap bekleden in Oosterhout wilt u graag door een professional laten doen. Brugman Traprenovatie voorziet u van een vernieuwde trap die volledig aan uw wensen voldoet. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt worden vakkundige traprenovaties gerealiseerd. Dit wordt gedaan met behulp van professioneel gereedschap en materialen van een hoge kwaliteit. Eveneens staat persoonlijke service hoog in het vaandel en krijgt u altijd een betrouwbaar advies op maat.

Binnen één dag uw trap bekleden in Oosterhout

Brugman Traprenovatie kan elk onderdeel van de trap behandelen en ook vloeren, plinten, bordessen en balusters in hetzelfde decor meenemen. Een trap renoveren in Oosterhout of nabijgelegen gebieden is geen probleem. Wij zijn in de gehele regio actief en de werkzaamheden nemen doorgaans slechts één dag in beslag. Na een trap renovatie hoeft u nooit meer de treden te schuren, lakken of verven.  Wanneer wij uw trap renoveren, komt de afwerking uitgebreid aan bod, daar hoort ook trapverlichting bij. Als u de trap wil uitlichten met verlichting in de treden of zijwangen van de trap, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.  

Ook voor trapleuningen en balustrades kunt u bij ons terecht. Dat kan in hout, roestvrijstaal of rvs zwart gecoat. Een balustrade bij een trap, vide of overloop beveiligt het risico om te vallen en is zelfs noodzakelijk bij sommige trap constructies om de veiligheid te waarborgen.  Oude balustrades kunnen we aanpassen of vernieuwen door een bijpassende balustrade, zodat ook deze samen met de leuningen weer past bij de stijl van de trap en het overige interieur.

Een stiller huis met pvc traptreden

Bij Brugman Traprenovatie kunt u onder andere kiezen voor één van de duurzaamste materialen voor uw trap: PVC. Als wij hiermee een trap renoveren in Oosterhout, geniet u automatisch van de vele voordelen, waaronder een gedegen fabrieks garantie.

Op onze pvc treden geldt een lange garantie wat erg belangrijk is, omdat een lange levensduur ook grondstoffen spaart. Evenals onderhoud, want minder stofzuigen, minder water en zeep, het zijn zaken die meetellen. Wij nemen het milieu serieus. Onze fabrikanten richten zich op het maken van duurzame producten in de lijn met de doelstellingen van onze duurzaamheidsstrategie.

Ook de isolerende werking is een groot genot. Anders dan hout of steen voelt pvc direct comfortabel aan. Dankzij de unieke flextechnologie blijven onze pvc treden strak in vorm en zijn enorm stoot- en slag vast.  Onze pvc treden dempen contact geluid, de trap zorgt dus werkelijk voor een stiller huis. Dat is iets om ook blij van te worden, want met spelende kids en tieners heeft de trap het vaak zwaar te verduren!

Leren traprenovatie in Oosterhout

Het beste resultaat voor elke trap!

Wilt u zo snel mogelijk uw trap vernieuwen? Bij Brugman Traprenovatie kunt u terecht voor persoonlijk advies. Door onze korte communicatielijnen kunnen wij snel al uw vragen en opmerkingen beantwoorden en kunnen de traprenovaties altijd naar uw wens worden uitgevoerd. In het portfolio op onze website krijgt u een indruk van de trappen die wij in Oosterhout en omgeving hebben gerenoveerd.

Tot in de puntjes geregeld Brugman: uw traprenovatie specialist
" Heeft u interesse in een traprenovatie in de regio Oosterhout? Wij helpen u graag. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!