Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Bent u ook op zoek naar de vakman die een traprenovatie in Veldhoven en omstreken kan uitvoeren? Dan bent u bij Brugman Traprenovatie aan het juiste adres! Met jarenlange vakkennis en ervaring, professioneel gereedschap en kwalitatief superieure materialen, is Brugman Traprenovatie een zeer solide bedrijf om uw traprenovatie door uit te laten voeren. Uw trap is bij Brugman in goede handen.

Een nieuwe trap plaatsen of uw trap renoveren zijn opties om uw trap nieuw leven in te blazen. Het plaatsen van een nieuwe trap brengt veel bijkomende werkzaamheden en kosten met zich mee, denk hierbij aan zaken zoals hak- en breekwerk, maar ook aan afvoerkosten, herstelkosten van stucwerk en bijkomende schilderkosten. Gelukkig is er een passende oplossing; bij het renoveren van een trap met overzettreden blijft de bestaande trap intact en is er geen sprake van hakken en breken of andere rompslomp en bijkomende kosten. De kosten van een traprenovatie liggen daarmee dan ook werkelijk een stuk lager in vergelijking tot de aanschaf van een nieuwe trap.  

Geef uw trap een nieuwe uitstraling

Een trap wordt vaak intensief en veelvuldig gebruikt, bevind zich altijd in het zicht en is daarmee meestal een en belangrijk deel van het huis. Hoe prettig is het dan, als deze bij uw interieur en woningstijl past! Wilt u uw traptreden vernieuwen, balustrades of leuningen laten renoveren of wilt u ledverlichting toevoegen aan uw trap? Brugman Traprenovatie kan zeker iets voor u betekenen als het om het renoveren van een trap in Veldhoven gaat. U kunt uw trap helemaal aanpassen naar uw eigen wensen, persoonlijke smaak en huidige interieur. Wij maken gebruik van materialen als pvc, leer, cpl/hpl en massief houten treden. Ons assortiment is breed en gevarieerd, en beschikbaar in diverse kleuren, stijlen en uitvoeringen.

Wilt u opnieuw uw trap bekleden in Veldhoven?

Wij maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen. Materiaal eigenschappen zoals stroefheid, -slipvastheid en geluiddempend zijn enkele belangrijke criteria. Tevens zijn al onze materialen onderhoudsvrij en duurzaam. De pvc treden die wij plaatsen zijn slagvast, slijtvast en stootvast! Laat uw trap in Veldhoven dus bekleden door Brugman Traprenovatie. Efficient, gestructureerd en netjes werken is voor ons als een vanzelfsprekendheid, zagen doen we in onze mobiele werkplaats, we ruimen alles netjes op, u ervaart geen overlast. Afhankelijk van de grootte van een renovatie project en eventuele bijkomende opties zoals bijvoorbeeld leuningwerk, balustradewerk of verlichting, kan een traprenovatie al binnen één dag gerealiseerd zijn en kunt u gaan genieten van uw nieuwe trap.

Traprenovatie Veldhoven met hout en verlichting

Kwaliteit door Brugman Traprenovatie

Door vakmanschap, jarenlange ervaring en scherp inzicht zijn wij telkens in staat om mooie en tevens complexe projecten te realiseren, met materialen van de beste kwaliteit. We vinden het belangrijk om te informeren en mee te denken, u krijgt van ons altijd een eerlijk advies. Bent u enthousiast, neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw project. Alle opties kunnen worden belicht , waardoor u de juiste keuze kunt maken. Bekijk ons portfolio op de website met een greep uit eerdere traprenovaties in Veldhoven en omstreken .

Traprenovatie in Veldhoven? Brugman Traprenovatie is uw specialist!
" Interesse in een vakkundig uitgevoerde traprenovatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!