Offerte aanvragen Contact

Bent u op zoek naar iemand die een traprenovatie in Veldhoven en omstreken kan uitvoeren? Dan bent u bij Brugman Traprenovatie aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring, professioneel gereedschap en kwalitatief superieure materialen, is Brugman Traprenovatie een zeer solide bedrijf om uw traprenovatie door uit te laten voeren.

Een nieuwe trap plaatsen of uw trap renoveren bieden in principe het zelfde resultaat. Echter liggen de kosten van een traprenovatie een stuk lager dan bij de aanschaf van een nieuwe trap. Ook is er minder afval en wordt het sneller gedaan. Als u namelijk een volledig nieuwe trap wilt laten plaatsen, moet de oude trap er eerst uitgebroken worden. Bij een renovatie is dit niet nodig, wat dus veel tijd scheelt. 

Geef uw trap een nieuwe uitstraling

Een trap is vaak een ontzettend belangrijk deel van het huis. Dan is de bedoeling natuurlijk dat deze compleet bij uw interieur en andere wensen past. Wilt u uw trap vernieuwen, balustrades of leuningen renoveren of wilt u ledverlichting toevoegen aan uw trap? Brugman Traprenovatie kan zeker iets voor u betekenen als het om het renoveren van een trap in Veldhoven gaat. U kunt uw trap helemaal aanpassen naar uw smaak en huidige interieur. Wij maken gebruik van materialen als pvc, leer, cpl/hpl en massief houten treden. Al deze materialen zijn tevens ook beschikbaar in diverse kleuren, stijlen en uitvoeringen.

Wilt u opnieuw uw trap bekleden in Veldhoven?

Wij maken uitsluitend gebruik van antislip en geluiddempend materiaal. Tevens zijn al onze materialen onderhoudsvrij en duurzaam. De treden die wij plaatsen zijn slagvast, slijtvast en stootvast! Laat uw trap in Veldhoven dus bekleden door Brugman Traprenovatie. We streven ernaar het project binnen één dag af te maken, zonder van tevoren te moeten slopen of breken. Al het zaagwerk wordt tevens buiten gedaan, om rotzooi in huis te minimaliseren.

Kwaliteit door Brugman Traprenovatie

Omdat u zelf het materiaal, de stijl en kleur kunt kiezen, zal uw trap Brugman Traprenovatie altijd volledig naar wens verlopen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en vragen naar mogelijkheden voor uw project. Alle opties worden zo in kaart gebracht waardoor u de juiste keuze kunt maken. Bekijk ons portfolio op de website om eerdere traprenovaties in Veldhoven en omstreken te zien.

Traprenovatie in Veldhoven? Brugman Traprenovatie is uw specialist!
" Interesse in een vakkundig uitgevoerde traprenovatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!