Offerte aanvragen Contact

Bij Brugman Traprenovatie bent u aan het juiste adres indien u op zoek bent naar een professionele traprenovatie in Heel. In de 20 jaar die we actief zijn op de markt hebben we al heel wat traprenovaties opgezet, zowel voor zakelijke klanten als particulieren. Door onze persoonlijke, hoogwaardige begeleiding en het gebruik van de beste materialen realiseren we succesvolle traprenovaties, ook in Heel en omgeving.

Traprenovatie gebaseerd op uw wensen

Een trap behoort normaal gesproken tot een van de grotere onderdelen in uw huis. Het is dan ook niet zo gek dat u veel aandacht besteedt aan het welzijn van uw pronkstuk. Naast het mooie uiterlijk moet een trap natuurlijk ook praktisch zijn, aangezien deze meerdere malen per dag gebruikt wordt. Op den duur zorgt dit echter voor slijtage, waardoor de trap haar glans en kwaliteit verliest. Bij Brugman Traprenovatie bent u verzekerd van maatwerk wanneer u uw trap wilt renoveren in Heel.

Van advies tot uitvoering: één specialist

Aangezien er op kleinschalig niveau gewerkt wordt, bent u verzekerd van persoonlijke begeleiding van begin tot eind. In en rondom Heel zijn er door Brugman Traprenovatie al meerdere succesvolle renovaties uitgevoerd die allemaal aansluiten op de behoeftes van de klant. We nemen graag alle tijd om samen met u de mogelijkheden door te nemen en een ontwerp te bedenken. De gerenoveerde trap is doorgaans binnen één dag weer gereed voor gebruik.

Meerdere kleuren en stijlen

Voordat we overgaan op het ontwerp, is het handig om een keuze te hebben gemaakt in het materiaal waarvan uw trap gemaakt moet worden. De keuze bestaat uit: CPL/HPL (laminaat), hout, PVC en leer. Elk van deze trapbekledingen gaat gepaard met sterke en minder sterke punten. Zo is laminaat redelijk goedkoop, maar niet heel duurzaam. Een mooie houten trap kost veel onderhoudstijd en een chique leren traprenovatie is vaak redelijk prijzig. Met PVC uw trap bekleden in Heel is dan ook al jarenlang de meest populaire keuze onder onze klanten. Bij dit materiaal krijgt u in het algemeen het meeste waar voor uw geld, wie wil dat nu niet?

Nadat het juiste materiaal is geselecteerd, gaan we kijken welke stijl, kleur en uitvoering het beste past als we uw trap gaan vernieuwen. Dankzij het ruime assortiment is elk project van Brugman Traprenovatie uniek. Daarnaast kunt u uw toekomstige trap voorzien van een extra finishing touch, zoals een mooie ledverlichting.

Wilt u uw trap renoveren in Heel of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij kijken samen met u in een oriënterend gesprek naar de mogelijkheden in uw huis.

Trap renoveren in Heel? Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Interesse in een vernieuwde trap? Laat je verrassen door de mogelijkheden! Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!