Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Bij Brugman Traprenovatie bent u aan het juiste adres indien u op zoek bent naar een professionele traprenovatie in Heel. In de 20 jaar die we actief zijn op de markt hebben we al heel wat traprenovaties opgezet, zowel voor zakelijke klanten als particulieren. Door onze persoonlijke, hoogwaardige begeleiding en het gebruik van de beste materialen realiseren we succesvolle traprenovaties, ook in Heel en omgeving.

Traprenovatie met aandacht voor uw wensen

Een trap behoort normaal gesproken tot een van de grotere onderdelen in uw huis. Het is dan ook niet zo gek dat u veel aandacht besteedt aan het welzijn van uw pronkstuk. Naast het mooie uiterlijk moet een trap natuurlijk ook praktisch zijn, aangezien deze meerdere malen per dag gebruikt wordt. Op den duur zorgt dit echter voor slijtage, waardoor de trap haar glans en kwaliteit verliest. Bij Brugman Traprenovatie bent u verzekerd van maatwerk wanneer u uw trap wilt renoveren in Heel.

Van advies tot uitvoering: één specialist

Ook in en rondom de woonplaats Heel zijn door Brugman Traprenovatie succesvolle renovaties uitgevoerd die aansluiten op de behoeftes van de klant. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie werken wij met zorg en precisie en hebben de ervaring en knowhow in huis om elke uitdaging om te zetten in een succes. We nemen graag alle tijd om op een prettige manier samen met u de mogelijkheden door te nemen en een ontwerp te bedenken. De gerenoveerde trap is doorgaans binnen één dag weer gereed voor gebruik.

Open traprenovatie Heel

Uitgebreide keuze in kleuren en stijlen

Een trap die aansluit bij uw woonstijl en inrichting is een must om het plaatje compleet te maken. Daarbij hoort een goed advies, ook als het gaat om kleur en toepassing. Wij informeren en adviseren onze klanten dan ook graag uitgebreid, waarbij stap voor stap wordt bekeken welke samenstelling en combinatie kan worden gemaakt zodat alle materialen en kleuren elkaar versterken en de trap goed aansluit in het interieur. We bieden ruime keuze in kleuren in CPL/HPL (laminaat), hout, PVC en leer.

Elk van deze trapbekledingen heeft technische en gebruikseigenschappen waarover wij u graag uitgebreid informeren en de verschillen uitleggen. Het materiaal moet je zien, voelen en beleven! Met PVC uw trap bekleden in Heel is een veel gemaakte keuze. Het kleuren assortiment is actueel en volgens de laatste ontwikkelingen en trends op woongebied. Zo kan er worden ingespeeld op de meest uiteenlopende woonstijlen zoals klassiek, modern, trendy, industrieel, vintage, stoer of juist sjiek!

Met zo’n ruim assortiment in kleuren in alle materialen is elk project van Brugman Traprenovatie een uniek project. En om het helemaal uit te breiden en af te maken kunt u de toekomstige trap te laten voorzien van een geïntegreerd ledverlichting systeem, waarbij enkele of alle treden mooi en subtiel kunnen worden verlicht en uitgelicht met een dimbare ledverlichting. Een mooie finishing touch !

Wilt u uw trap renoveren in Heel of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij kijken samen met u in een oriënterend gesprek naar de mogelijkheden in uw huis.

Houten traprenovatie in Heel met trapverlichting in zijwangen
Trap renoveren in Heel? Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Interesse in een vernieuwde trap? Laat je verrassen door de mogelijkheden! Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!