Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Een trap renoveren in Budel, luisteren naar de wensen van klanten en gebruik maken van duurzame kwaliteits materialen. Dit zijn enkele zaken die de prettige werkwijze en visie van Brugman Traprenovatie kunnen beschrijven. Wij zijn een vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van trappen in Budel en omgeving. Wij bedienen klanten in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Hierbij maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen die verantwoord worden geproduceerd en gerecycled.

Kwaliteit & vakmanschap

Kwaliteit, maatwerk tot in het kleinste detail én vakmanschap staan bij Brugman Traprenovatie hoog in het vaandel. Als wij een trap renoveren in Budel, zorgen wij ervoor dat elk onderdeel van de trap bespreekbaar is en wordt meegenomen in de renovatieplannen en uitvoering ervan.  . Ook kunnen de bordessen en vloeren in hetzelfde decor worden meegenomen, maar ook plinten bij vloeren, balustrades van overloopjes, leuningwerk aan de muur, of vrijstaande leuningen naast de trap, eventueel met spijlen of glas, worden gerealiseerd. Denkt u dat dit een langdurige verbouwing is en veel tijd in beslag zal nemen, dan kunnen wij u gerust stellen, want afhankelijk van het pakket aan uit te voeren werkzaamheden zijn wij in staat om  traprenovaties binnen één dag uit te voeren. Om u een idee te geven; een trap waarbij treden en stootborden worden gerenoveerd realiseren wij al binnen 1 dag! Na onze werkzaamheden hoeft u de trap nooit meer te schuren of verven. Daarnaast bent u  verzekerd van een gegarandeerde fabrieksgarantie en service en natuurlijk van een fantastisch eindresultaat !

Duurzame & veilige PVC traptreden

Samen zijn wij verantwoordelijk voor de gezondheid van onze planeet. Duurzaamheid en milieubewustheid is belangrijk en ook bij  Brugman Traprenovatie verdiend en krijgt dit de aandacht. Onze pvc traptreden en vloeren zijn geproduceerd in fabrieken waar continue wordt ontwikkeld en gewerkt aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk op onze planeet. Met een PVC traprenovatie van Brugman mag u erop vertrouwen dat  u de juiste keuze maakt voor uw gezin en het milieu. Als we voor u een trap bekleden in Budel of omstreken, heeft u de mogelijkheid om aanvullende extra's, zoals energie zuinige led-verlichting of  balustrades te kiezen.

 

Traprenovatie in Budel, met geschuurd leer en contrasterende stootborden

Jarenlang genieten van uw traprenovatie in Budel

Naast PVC zijn er nog andere materialen waaruit u kunt kiezen, bijvoorbeeld een CPL/HPL ofwellaminaat. Als wij uw trap vernieuwen met dit materiaal, dient u er rekening mee te houden dat een CPL/HPL laminaat renovatie minder gunstige eigenschappen en minder duurzaam is dan PVC. Voor een stijlvolle traprenovatie kunt u tevens kiezen uit materialen zoals hout of leer.

Advies op maat en mooi wonen

Een trap bekleden in Budel of omliggende gebieden is geen enkel probleem, want Brugman Traprenovatie is in de gehele omgeving actief. Daarbij zijn wij in staat om u persoonlijk advies te geven waarbij wij altijd korte communicatielijnen hanteren. Hierdoor kunnen wij de traprenovaties naar wens uitvoeren. Als u benieuwd bent naar de traprenovaties in Budel, dan verwijzen wij u graag  naar onze website met ons portfolio. Hier krijgt u een allereerste impressie van de trappen die wij onder andere in Budel en omgeving hebben bekleed.

Onderhoudsvrije PVC traprenovatie in Budel
Tot in de puntjes geregeld Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Interesse in een traprenovatie van hoge kwaliteit tegen een goede prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!