Offerte aanvragen Contact

Een trap renoveren in Budel , luisteren naar de wensen van klanten en gebruik maken van duurzame materialen. Dit zijn slechts een aantal zaken die Brugman Traprenovatie kunnen beschrijven. Wij zijn een vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van trappen in Budel en omgeving. Wij bedienen klanten in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Hierbij maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen die, indien mogelijk, zullen worden gerecycled.

Kwaliteit & vakmanschap

Kwaliteit, maatwerk tot in het kleinste detail én vakmanschap staan bij Brugman Traprenovatie hoog in het vaandel. Als wij een trap renoveren in Budel, zorgen wij ervoor dat elk onderdeel naar uw wens wordt behandeld. Ook kunnen de vloeren, plinten, balustrades en bordessen in hetzelfde decor worden gezet. Bent u bang dat dit te veel tijd in beslag zal nemen, dan kunnen wij u gerust stellen, want wij zijn in staat om de meeste traprenovaties binnen één dag uit te voeren. Na onze werkzaamheden hoeft u de trap niet meer te schuren, lakken of verven. Indien er onverwacht toch problemen zijn met uw traptreden, kunt u gebruik maken van de fabrieksgarantie van 12 tot 20 jaar.

Duurzaam & veilig: PVC traptreden

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en ook bij Brugman Traprenovatie wordt dit als belangrijk gezien. Met een PVC traprenovatie kunt u ervan uitgaan dat de traptreden langer dan 10 jaar veelvuldig gebruikt kunnen worden, want elke trede is stoot-, slag-, slijt- en slipvast. Als we voor u een trap bekleden in Budel of omstreken, heeft u de mogelijkheid om extra's, zoals led-verlichting, RVS trapleuningen en / of balustrades te kiezen.

Diverse kwalitatieve materialen voor uw traprenovatie in Budel

Naast PVC zijn er nog andere materialen waaruit u kunt kiezen, bijvoorbeeld een CPL/HPL laminaat. Als wij uw trap vernieuwen met dit materiaal, dient u er wel rekening mee te houden dat een CPL/HPL laminaat renovatie minder duurzaam is dan PVC. Tevens kunt u bij Brugman Traprenovatie kiezen voor een stijlvolle houten of leren traprenovaties.

Ontvang advies op maat

Een trap bekleden in Budel of omliggende gebieden is geen enkel probleem, want Brugman Traprenovatie is in de gehele omgeving actief. Daarnaast zijn wij in staat om u persoonlijk advies te geven, doordat wij altijd korte communicatielijnen hanteren. Hierdoor kunnen wij altijd de traprenovaties volgens uw wensen uitvoeren. Als u benieuwd bent naar de traprenovaties in Budel, dan verwijzen wij u graag door naar ons portfolio. Hier krijgt u een impressie van de trappen die wij onder andere in Budel en omgeving hebben bekleed.

Tot in de puntjes geregeld Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Interesse in een traprenovatie van hoge kwaliteit tegen een goede prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!