Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw traprenovatie in Sittard? Dan bent u bij Brugman Traprenovatie aan het juiste adres! Ook wanneer u woonachtig bent in de omgeving, zoals in de dorpen Susteren, Echt, Nieuwstadt of Buchten, kunt u ons inschakelen. Wij zijn namelijk actief in traprenovaties in de gehele regio Sittard. Door onze jarenlange ervaring bent u zeker van een renovatie naar wens.

Waarom kiezen voor Brugman Traprenovatie?

Brugman Traprenovatie is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van trappen. Al meer dan twintig jaar zijn zij werkzaam in het vakgebied. Door middel van hard werken, tomeloze inzet, en scherpe visie en focus op kwaliteit, hebben de eigenaren het bedrijf Brugman Traprenovatie succesvol gemaakt. Wanneer u op zoek bent naar een professional voor uw traprenovatie in Sittard, of wanneer u op zoek bent naar een traprenovatie in een woonplaats zoals Echt, Nieuwstadt, Susteren of Buchten, dan maakt u met Brugman Traprenovatie een uitstekende keuze.

Trap renoveren in Sittard, dagelijks gemak en woongenot!

Wanneer u uw trap wilt laten renoveren, dan kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo kunt u uit een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden voor een pvc traprenovatie in Sittard kiezen. Onze pvc treden zijn inventief geconstrueerd en gefabriceerd, een traprenovatie met pvc overzettreden biedt veel voordelen waar u dagelijks comfort en plezier van zult ervaren. PVC is dan ook veruit het meest populair vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het onderhoudsvrije karakter. Waar u vroeger met een stofzuiger de trap moest beklimmen met alle onhandigheden en daarmee samenhangende veiligheidsrisico’s van dien, gebruikte u na de traprenovatie met overzettreden gewoon een stofdoek, waarmee u gemakkelijk en binnen een mum van tijd de trap kunt schoon maken.

Verder kunt u ook kiezen voor echt natuurlijk leer, laminaat of massief hout. Wanneer u kiest voor een traprenovatie bij Brugman, dan kiest u voor topkwaliteit materialen die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Uw trap knapt er zienderogen van op en zal daarna weer jarenlang meegaan.

Traprenovatie Sittard met trapverlichting in zijwangen

De trap die gezien mag worden - traprenovatie in Sittard

Het laten renoveren van uw trap is daadwerkelijk een meerwaarde voor uw woning, uw huis wordt simpelweg meer waard na een vakkundig uitgevoerde renovatie. Alle treden worden precies ingemeten, waarna de we nauwkeurig aan de slag gaan om de trede in het door u gewenste decor te vervaardigen en in te passen in uw trap. Het oog van de vakman is daarbij heilig, wij werken zeer precies en nauwgezet. U kunt dus altijd rekenen op maatwerk en een passend product waarbij alles netjes en op elkaar aansluit. . Ook kunt u bij een traprenovatie direct kiezen voor nieuwe leuningen in rvs of hout, recht of gebogen, of voor houten balustradehekwerken op de verdiepingsvloer of overloop, welke aan een totaal vernieuwde look kunnen worden onderworpen. Denk hier bijvoorbeeld aan een balustrade met rvs spijlen of met glas. Ook ledverlichting kan worden toegepast in of bij de trap. Ook De verlichting zorgt ervoor dat uw trap subtiel wordt geaccentueerd en u een unieke sfeer creëert in huis. Dit is de ideale manier om van de trap een ware eyecatcher te maken! 

Kwaliteit voor een scherpe prijs Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Bent u geïnteresseerd in een traprenovatie, snel en vakkundig geregeld? Vraag vrijblijvend een offerte aan op via de onderstaande button. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!