Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Uw trap is één van de meest gebruikte objecten in uw woning. Logischerwijs slijt de trap dan ook na een tijdje. Traptreden worden uitgelopen en vertonen gebruikssporen. En dat is jammer, want een trap met meerdere slijtagesporen kan afbreuk doen aan de rest van uw schitterende interieur. Een traprenovatie is dé perfecte oplossing als u uw huidige trap graag een opknapbeurt wilt geven, zonder dat de gehele trap vervangen moet worden. De professionals van Brugman Traprenovatie helpen u graag bij deze klus. Met behulp van professioneel gereedschap en kwalitatief hoogwaardige materialen, realiseren wij al jarenlang de meest uiteenlopende en uitgebreide traprenovaties buiten en binnen de regio vanNederweert . Wij zorgen ervoor dat uw trap weer gezien mag worden!

Kwaliteit, vakmanschap én maatwerk

Wanneer u kiest voor Brugman Traprenovatie, kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en maatwerk. Bij ons staat de klant centraal, waardoor uw woonwensen tot in de kleinste details uitgewerkt worden. Wij maken van uw versleten, beschadigde of simpelweg saaie trap dé eyecatcher in uw woning. In één dag wordt uw trap vernieuwd en heeft u een totaal vernieuwde trap welke vakkundig met zorg en aandacht door onze professional is geplaatst. Een traprenovatie in Nederweert en omgeving is vrijwel op iedere soort trap mogelijk. Of u een rechte, gedraaide, open of gesloten trap heeft met of zonder borders, van beton of van hout: Brugman Traprenovatie weet er raad mee! Maak kennis met ons grote aanbod en vele mogelijkheden. Uiteraard werken we met hoogwaardige materialen zoals  PVC. Dit materiaalsoort is stijlvol en onderhoudsvriendelijk, duurzaam, geluiddempend en stoot- en zelfs slagvast. Fantastische materiaaleigenschappen en een mooie prijs-kwaliteitverhouding!

traprenovatie Nederweert van geschuurd leer

Traprenovatie in Nederweert of een geheel nieuwe trap?

Plannen om uw interieur een nieuwe twist te geven? Of is de trap simpelweg versleten en misschien niet meer veilig? Wij kunnen uw trap renoveren in Nederweert! Deze optie kent veel voordelen ten opzichte van een gehele nieuwe trap te laten zetten. Graag zetten wij deze voordelen voor het renoveren van een trap voor u op een rijtje.

  • Een traprenovatie is budgetvriendelijker. Een nieuwe trap laten zetten brengt namelijk overige bouwkosten met zich mee. Denk hierbij aan kosten met betrekking tot hak- en breekwerk, maar ook aan de daaropvolgende bijbehorende werkzaamheden in relatie tot stuc- en schilderkosten. 
  • Een trap renoveren in Nederweert kan al snel gerealiseerd zijn, zelfs binnen 1 dag! Werkzaamheden zoals zagen vinden buiten plaats in onze professioneel ingerichte mobiele werkplaats, u ervaart dus geen onnodige extra overlast wanneer wij met uw trap aan de slag
mooie traprenovatie in Nederweert met pvc

Laat u adviseren, wij bezoeken u aan huis in Nederweert 

Bent u de volgende gelukkige eigenaar die gaat genieten van een vakkundig gerenoveerde trap en verzorgd interieur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen. Brugman Traprenovatie staat voor u klaar bij iedere soort traprenovatie en trap bekleden in Nederweert en omstreken. Wilt u alvast ideeën opdoen? Neem dan alvast een kijkje op onze portfoliopagina waar een greep uit gerealiseerde traprenovatie projecten wordt weergegeven. In landelijke, klassieke of moderne stijl; tijdens een adviesgesprek worden wensen en mogelijkheden duidelijk en creëren we samen de perfecte combinatie, passend bij uw woonstijl.

Traprenovatie in Nederweert? Vraag eenvoudig online uw offerte aan
Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!