Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Is uw trap toe aan een renovatie? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met Brugman Traprenovatie! Ons bedrijf staat voor een kwalitatief hoge traprenovatie in Helden en omgeving. Deze traprenovaties worden niet alleen aangeboden aan de particuliere klanten maar ook op de zakelijke markt zijn wij erg actief. Wij realiseren onze hoge kwaliteit renovaties door het gebruik van professioneel gereedschap, brede kennis en materialen die, door hun hoge kwaliteit, lang mee zullen gaan. Hierdoor is een trap laten bekleden in Helden voor ons snel uit te voeren! 

Trap laten renoveren in Helden? Wij helpen u graag

Bij Brugman Traprenovatie heeft u een ruim aanbod aan materialen die gebruikt en ingezet kunnen worden tijdens uw traprenovatie in Helden. Wij maken namelijk gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Deze materialen voor de traptreden zijn onder andere pvc, leer, cpl/hpl of leer die allemaal ook verkrijgbaar zijn in diverse stijlen, kleuren en uitvoeringen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om ledverlichting in uw trap te laten verwerken en wij kunnen u zelfs helpen met het renoveren van een trapleuning. Zo zal uw trap weer bij de rest van uw interieur passen en kan hij nog jaren meegaan!

Voordelen van een trap renoveren

Er zitten een aantal voordelen aan het renoveren van een trap, in vergelijking met het compleet vervangen van een trap. Een voordeel is dat iedere trap en ieder onderdeel gerenoveerd kan worden, zonder dat er drastisch sloopwerk aan te pas komt. Daardoor wordt een traprenovatie ook zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden en rommel erg snel en schoon door ons gerealiseerd. Een trap renoveren in Helden kost in veel gevallen niet meer dan één dag! Al met al is het renoveren van een trap stukken goedkoper dan het vervangen van een complete trap en heeft u minder last van de werkzaamheden.

Traprenovatie Helden donkere kleur contrasterende strip en rvs leuning

Slipvast en stroef, uw veiligheid telt mee

Een gerenoveerde trap kent sowieso veel voordelen: uitglijden door gladheid is bijvoorbeeld verleden tijd omdat de traptreden slipvast zijn gemaakt. Als u kiest voor een PVC traprenovatie, dan kiest u voor een onderhoudsvrije trap en hoeft u uw trap dus niet meer te onderhouden. Dus ook nooit meer schuren, plamuren en lakken! Verder is een PVC trap hygiënisch,, geluiddempend, stootvast en slagvast. Kortom: beslist een goede keuze!

Niet geheel onbelangrijk: bij Brugman Traprenovatie kiest u voor een duurzame oplossing door het gebruik van groene stroom en, waar mogelijk, gerecyclede materialen. Met de uitdagingen die er voor ons allemaal liggen als gevolg van veranderingen in het klimaat en de schaarste in bronnen, vinden wij het belangrijk met materialen te kunnen werken die geproduceerd zijn door bedrijven waar duurzaamheid een integraal onderdeel is van de bedrijfsvisie. Het terugnameprogramma van onze pvc-fabrikant is een belangrijk initiatief en goed voorbeeld van het hergebruiken en recyclen van gebruikte producten.

Laat uw trap bekleden in Helden, uw wensen staan centraal

Uw wensen staan centraal bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat één vakman het complete traject van advies tot aan uitvoering zal uitvoeren. Op deze manier kunt u alle opties bespreken en zo tot een passende keuze komen. 

Leren traprenovatie in Helden met geschuurd leer van topkwaliteit
Van A tot Z geregeld Brugman Traprenovatie: uw specialist
" Interesse in een vakkundig en snel uitgevoerde traprenovatie? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!