Offerte aanvragen Contact

Is uw trap toe aan een renovatie? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met Brugman Traprenovatie! Ons bedrijf staat voor een kwalitatief hoge traprenovatie in Helden en omgeving. Deze traprenovaties worden niet alleen aangeboden aan de particuliere klanten maar ook op de zakelijke markt zijn wij erg actief. Wij realiseren onze hoge kwaliteit renovaties door het gebruik van professioneel gereedschap, brede kennis en materialen die, door hun hoge kwaliteit, lang mee zullen gaan. Hierdoor is een trap laten bekleden in Helden voor ons snel en gemakkelijk! 

Een trap laten renoveren in Helden? Wij helpen u graag

Bij Brugman Traprenovatie heeft u een ruim aanbod aan materialen die gebruikt kunnen worden tijdens uw traprenovatie in Helden. Wij maken namelijk gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Deze materialen voor de traptreden zijn onder andere pvc, leer, cpl/hpl of leer die allemaal ook verkrijgbaar zijn in diverse stijlen, kleuren en uitvoeringen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om ledverlichting in uw trap te laten verwerken en wij kunnen u zelfs helpen met het renoveren van een trapleuning. Zo zal uw trap weer bij de rest van uw interieur passen en kan hij nog jaren meegaan!

Voordelen van een trap renoveren

Er zitten een aantal voordelen aan het renoveren van een trap, in vergelijking met het compleet vernieuwen van een trap. Een voordeel is dat iedere trap en ieder onderdeel gerenoveerd kan worden, zonder dat er drastisch sloopwerk aan te pas komt. Daardoor wordt een traprenovatie ook erg snel gerealiseerd. Een trap renoveren in Helden kost in veel gevallen niet meer dan één dag! Al met al is het renoveren van een trap stukken goedkoper dan het vervangen van een complete trap en heeft u minder last van de werkzaamheden.

Slipvast, onderhoudsvrij en fraai

Een gerenoveerde trap kent sowieso veel voordelen: uitglijden is bijvoorbeeld verleden tijd omdat de traptreden slipvast zijn gemaakt. Als u kiest voor een PVC traprenovatie, dan hoeft u uw trap tevens niet meer te onderhouden. Verder is een PVC trap kraakvrij, geluidsdempend, stootvast en slagvast. Kortom: beslist een goede keuze!

Niet geheel onbelangrijk: bij Brugman Traprenovatie kiest u voor een duurzame oplossing door het gebruik van groene stroom en, waar mogelijk, gerecyclede materialen. Hierdoor wordt er ook aan het milieu gedacht.

Laat uw trap bekleden in Helden, volledig naar uw wensen

Uw wensen staan centraal bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat één vakman het complete traject van advies tot aan uitvoering zal uitvoeren. Op deze manier kunt u alle opties bespreken en zo tot een passende keuze komen. 

Van A tot Z geregeld Brugman Traprenovatie: uw specialist
" Interesse in een vakkundig en snel uitgevoerde traprenovatie? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!