Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Bent u woonachtig in de provincie Limburg, in de stad Venlo, of in een van de omliggende dorpen zoals bijvoorbeeld Sevenum, Maasbree, Tegelen? Dat is goed nieuws, want ook U kunt een traprenovatie in de regio Venlo met een gerust hart laten uitvoeren door Brugman Traprenovatie. Het laten renoveren van een trap is een opwaardering en waardevermeerdering van uw huis, waarbij o.a. de entree van uw woning toch ook belangrijk is en een visiteplaatje mag zijn. Een traprenovatie zal uw huis ‘goed doen’ en een totaal andere uitstraling geven.  Zodra u heeft besloten om uw oude trap opnieuw te laten bekleden, dan heeft u de keuze uit verschillende soorten materialen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid en keuze om nieuwe trapleuningen te laten plaatsen en denk ook eens aan mogelijkheden met betrekking tot verlichting, zoals een volledig geïntegreerde  trapverlichting in de traptreden. We zullen een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.

Materialen voor trapbekleding

Wanneer u wilt kiezen voor een traprenovatie in Venlo, dan heeft u de optie om uw trap opnieuw te laten bekleden. Er zijn verschillende materialen waarmee u uw trap een nieuwe uitstraling kunt geven. Enkele van deze materialen zijn pvc, en cpl/hpl. Deze materialen zijn onderhoudsvrij. Als u gewend was om de trap te stofzuigen, dan is dat gelukkig verleden tijd, want na de renovatie maakt u de trap gemakkelijk, snel en eenvoudig schoon met een stofdoek.. . PVC is een uiterst duurzaam materiaal met een realistisch decor met embossing, waardoor het oppervlak van het materiaal zeer natuurlijk aanvoelt. Het verschil met natuurlijke materialen is nauwelijks merkbaar is. Zo kiest u voor alle voordelen van het onderhoudsvrije product met de juiste look en feel en een natuurlijke uitstraling. Als u voorkeur uitgaat naar natuurlijk hout, dan behoren houten overzettreden ook tot de mogelijkheden.

Uw traprenovatie in Venlo & omstreken goed geregeld

 U kunt Brugman Traprenovatie inschakelen voor het renoveren en opnieuw laten bekleden van uw oude trap en binnen no-time een mooie trap in huis hebben. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om te kiezen voor opties zoals de plaatsing van nieuwe rvs of houten trapleuningen, of voor geïntegreerde ledverlichting in of bij de trap. Ook kunnen bestaande houten balustrades worden aangepast of zelfs worden vervangen door bijvoorbeeld een hoogwaardige rvs-constructie. Oude trapspijlen kunnen worden vervangen door rvs spijlen of glas panelen. Op die manier krijgt een oude trap indien gewenst een flinke update en boost volgens hedendaagse trends en naar smaak en keuze van de klant. Menigmaal realiseren wij met voldoening een totale metamorfose naar grote tevredenheid van onze klanten. Heeft u vragen over het ontwerp van uw te renoveren trap, dan kunt u bij ons terecht voor een advies op maat. Wij putten uit jarenlange ervaring, vakmanschap en een scherp oog voor detail. Laat uw trap renovatie wensen realiseren en neem contact met ons op voor een vakkundige traprenovatie in Venlo! U kunt uiteraard ook contact opnemen voor een traprenovatie in Belfeld, een traprenovatie in Grubbenvorst of wanneer u op zoek bent naar een traprenovatie in Horst.

 

Traprenovatie venlo hout motief
Laat uw trap renoveren in Venlo Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij vertellen het u graag! Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!