Offerte aanvragen Contact

Bent u woonachtig in Venlo, of bijvoorbeeld omliggende dorpen als Sevenum, Maasbree, Tegelen of Horst? Dan kunt u uw traprenovatie in de regio Venlo uit laten voeren door Brugman Traprenovatie. Het laten renoveren van een trap kan uw huis een hele andere uitstraling geven. Zo kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw trap opnieuw te laten bekleden. U hebt hierbij de keuze uit verschillende soorten materialen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid voor het laten plaatsen van nieuwe trapleuningen of misschien zelfs volledige trapverlichting. We zullen de mogelijkheden hiervoor op een rijtje zetten.

Materialen voor trapbekleding

Wanneer u wilt kiezen voor een traprenovatie in Venlo, dan heeft u bijvoorbeeld de optie om uw trap opnieuw te laten bekleden. Er zijn verschillende materialen waarmee u uw trap een nieuwe uitstraling kunt geven. Enkele van deze materialen zijn pvc, leer en cpl/hpl. Deze materialen zijn geheel onderhoudsvrij en zorgen voor een optimale veiligheid. Alle materialen hebben een realistisch decor, het verschil met echt hout is nauwelijks zichtbaar. Gaat u liever voor echt massief hout, dan behoort dat vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Uw traprenovatie in Venlo & omstreken goed geregeld

U kunt Brugman Traprenovatie inschakelen voor het opnieuw laten bekleden van uw trap. Daarbij is het mogelijk om te kiezen voor de plaatsing van nieuwe trapleuningen of voor ledverlichting in of bij de trap. Heeft u vragen over het ontwerp van uw te renoveren trap, dan kunt u bij ons terecht voor een advies op maat. Laat uw wensen realiseren en neem contact met ons op voor een traprenovatie in Venlo! U kunt uiteraard ook contact opnemen wanneer u woonachtig bent in Sevenum, Maasbree, Tegelen of Horst.

Laat uw trap renoveren in Venlo Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij vertellen het u graag! Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!