Offerte aanvragen Contact

De trap is een belangrijk onderdeel van uw huis. Deze wilt u graag passend hebben bij uw interieur en draagt bij aan de algemene uitstraling van uw woning. Een traprenovatie is vaak dé oplossing als u toe bent aan verandering of omdat de trap gewoonweg opgeknapt moet worden. Bij Brugman Traprenovatie bent u verzekerd van een trap die gerenoveerd wordt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Doordat wij een begrip zijn op de zakelijke en particuliere markt kunnen wij u verzekeren van een duurzame traprenovatie in Horst.

Slipvast, stootvast en geluiddempend

Brugman Traprenovatie maakt gebruik van diverse materialen, waarvan pvc de meest populaire is. Wanneer u kiest voor een PVC traprenovatie, kiest u voor een onderhoudsvrije en slipvaste trap. PVC kent nog meer voordelen; uw trap wordt namelijk kraakvrij, stootvast, slagvast en geluiddempend. Naast het gebruik van gerecycled materiaal maakt Brugman Traprenovatie ook gebruik van groene stroom. Dus ook aan het milieu wordt gedacht.

Vakkundige traprenovatie in Horst? Wij helpen u graag!

Wanneer u graag uw trap wilt renoveren in Horst heeft u waarschijnlijk specifieke wensen. Deze wensen kunnen gaan over het materiaal, het design of wilt u graag verlichting in uw trap verwerkt hebben. Bij Brugman Traprenovatie bieden wij een breed scala aan materialen aan zodat uw trap perfect aansluit op de rest van uw huis. De kwalitatieve materialen die gebruikt kunnen worden om uw trap te bekleden in Horst, zijn onder andere leer, cpl/hpl en pvc. Ook ledverlichting in uw traptreden of trapleuningen vervangen is geen enkel probleem. 

Snelle en vakkundige traprenovatie in Horst

Een trap vernieuwen kost vaak veel tijd en gaat gepaard met hinder die zich over meerdere dagen verspreid. Kiest u ervoor om uw trap te renoveren in Horst? Wees slim en kies voor Brugman Traprenovatie. Elk onderdeel van een trap kan in vele gevallen gerenoveerd worden, waardoor uw trap er als één geheel uit blijft zien. Daarnaast is het trap renoveren vaak binnen één werkdag gerealiseerd. Hierdoor is renoveren goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe trap, levert het minder puin op en kan uw trap weer jaren mee.

Topkwaliteit voor de beste prijs

Bij Brugman Traprenovatie staan uw wensen centraal. Het is daarom gebruikelijk dat er één vakman van advies tot uitvoering bij uw project blijft. Op deze manier kunnen wij uw wensen centraal stellen en samen met u tot een passende trapkeuze komen. Wilt u graag uw trap bekleden in Horst? Neem dan vrijblijvend contact op!

Van A tot Z geregeld Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Wilt u uw trap laten renoveren? Informeer naar de mogelijkheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!