Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

De trap is veelal een belangrijk onderdeel van een huis. Dit wilt u graag passend hebben in de stijl van uw interieur, want het draagt namelijk bij aan de algemene uitstraling van uw woning. Een traprenovatie is vaak dé oplossing als u toe bent aan verandering, of omdat de trap gewoonweg opgeknapt moet worden. Bij Brugman Traprenovatie bent u verzekerd van een trap die gerenoveerd wordt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij zijn inmiddels een begrip op de zakelijke en particuliere markt en kunnen u verzekeren van een duurzame traprenovatie in Horst.

Slipvast, stootvast én geluiddempend

Brugman Traprenovatie maakt gebruik van diverse materialen, met PVC aan kop. Wanneer u kiest voor een pvc-traprenovatie, kiest u voor een onderhoudsvrije en slip vaste trap. PVC kent nog veel meer voordelen; uw trap wordt namelijk nagenoeg of geheel kraakvrij, stootvast, slagvast en geluiddempend. Naast het gebruik van duurzaam en gerecycled materiaal en het scheiden van afval, hecht Brugman Traprenovatie ook veel waarde aan het milieu en zetten we ons en dragen bij aan milieuverantwoord ondernemen.

Met Brugman Traprenovatie kunt u nog mooier wonen

Wanneer u graag uw trap wilt renoveren in Horst heeft u waarschijnlijk specifieke wensen. Deze wensen kunnen gaan over het materiaal, het design of wensen met betrekking tot het verwerken van verlichting in uw trap . Bij Brugman Traprenovatie bieden wij een breed scala aan mogelijkheden zodat uw trap altijd een perfecte aansluiting vindt op de rest van uw huis. De kwalitatieve materialen die gebruikt kunnen worden om uw trap te bekleden in Horst, zijn onder andere leer, cpl/hpl en pvc. Ook ledverlichting in traptreden, trapleuningen monteren of vervangen voeren wij probleemloos uit in combinatie met de trap renoveren.

PVC traprenovatie Horst met zijwang verlichting

Traprenovatie in Horst, efficiënt en vakkundig renoveren

Een trap vernieuwen heeft vaak nogal wat voet in aarde en is meestal niet direct nodig. Zo kunt u zich bij voorbaat rommel besparen die zich over meerdere dagen verspreid, maar het levert ook een nadrukkelijke besparing op in uw energie, tijd en kosten. Kiest u ervoor om uw trap te renoveren in Horst? Lees de reacties van de vele klanten die u voorgingen en kies ook voor Brugman Traprenovatie. Wij nemen u mee om samen tot een goede keuze te komen, waaruit we putten uit jarenlange vakkennis, technisch inzicht en ervaring. Elke traprenovatie begint uiteraard bij de renovatie van alle treden met stootborden. Open trappen kunnen wij rondom renoveren zodat u niets van de oude trede terugziet. Verder kunt u de renovatie naar wens laten uitbreiden zo ver als u wil, denk bijvoorbeeld ook aan de zijkanten van de trap (zijwangen), het aanbrengen van rvs of houten leuningen en verlichting in treden of zijwangen. Wij staan hoe dan ook garant voor een fantastisch eindresultaat.    

Topkwaliteit voor de beste prijs

Bij Brugman Traprenovatie staan uw wensen centraal. Bij ons heeft u in alle facetten contact met dezelfde vakman, die van advies tot uitvoering bij uw project blijft. Wij vinden het belangrijk om uw wensen centraal te stellen en samen tot een passende trapkeuze te komen. Mogen wij uw trap bekleden in Horst? Neem dan vrijblijvend contact op!

Geschuurd leer traprenovatie in Horst
Van A tot Z geregeld Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Wilt u uw trap laten renoveren? Informeer naar de mogelijkheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!