Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Zoekt u een betrouwbaar en vakkundig bedrijf voor een traprenovatie in Maastricht of omgeving? Vindt u kwaliteit, oog voor detail en vakmanschap hierbij ook zo belangrijk? Kies dan voor Brugman Traprenovatie! Ons bedrijf realiseert al ruim twintig jaar lang complete traprenovaties op maat, voor bedrijven en particulieren uit onder meer Valkenburg, Schin op Geul, Meerssen en Bunde. Ook kunt u terecht voor een traprenovatie in Heerlen. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Brugman; trap in harmonie met uw interieur  

Brugman Traprenovatie verzorgt al jarenlang traprenovaties op maat voor klanten in de regio Maastricht. Daarbij geniet u van vele mogelijkheden. Voor elke trap bieden we gepaste oplossingen op maat, of het nu een rechte of gedraaide trap betreft. Alle treden en treden stootborden worden vakkundig bekleed. Is het zo dat er voorheen oud tapijt op uw trap heeft gezeten en zijn de zijkanten destijds ook bekleed? Geen probleem, ook de zijkanten ofwel zijwangen kunnen vakkundig worden meegenomen en bekleed, waardoor u niet hoeft te schuren, plamuren en lakken. U hoeft daar geen extra energie in te steken, wij nemen het mee in het renovatieplan zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ook open trappen renoveren wij met zorg en vlijt, waarbij de trede geheel rondom kan worden bekleed en de oude trap wordt omgetoverd tot een totaal nieuw geheel. Wij bieden u ruime keuze op het gebied van traptreden. Of u nu een voorkeur heeft voor pvc traprenovatie in Maastricht, of liever een keuze maakt in massief hout, leer of cpl/hpl, wij gaan ermee aan de slag en het eindresultaat voldoet altijd volledig aan uw wensen. U kiest uit verschillende stijlen, dessins en kleuren precies de treden die bij uw interieur en smaak passen. De kleuren in het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en samengesteld, variërend van hout decors in lichte en donkere tonen, maar ook in de beton en steen dessins zijn goed vertegenwoordigd, variërende van licht naar midden en donkergrijs.

Daarnaast zijn ook zaken als trapleuningen en ledverlichting helemaal naar wens te realiseren. U bent verzekerd van het ideale totaalplaatje, wanneer u bij Brugman uw trap laat renoveren in Maastricht.

Voordelen van een traprenovatie in Maastricht

Het geleverde maatwerk is niet de enige reden waarom klanten uit Maastricht, Valkenburg, Schin op Geul, Meerssen en heel Limburg kiezen voor Brugman Traprenovatie. Wij garanderen onze klanten immers stoot-, en zelfs slagvaste pvc treden, die bovendien slipvast, oersterk, onderhoudsvrij en hygiënisch zijn. Ook zorgen wij zodra wij de trap renoveren in Maastricht voor een nette montage binnen slechts één dag, zonder hak- en breekwerk. Tenslotte heeft u bij ons altijd dubbele garantie, namelijk die van ons eigen bedrijf omdat wij persoonlijk staan voor een vakkundige montage met daarbij de garantie van de fabrikant, die we zorgvuldig hebben uitgekozen en geselecteerd op productkwaliteit.

Leer traprenovatie Maastricht

Meer informatie

Wilt u meer informatie inwinnen over Brugman Traprenovatie of onze mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer! Neem contact met ons op en maak direct een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Via onze website kunt u tevens een offerte aanvragen of een blik werpen op eerdere traprenovatie projecten in Maastricht of omgeving.

Van A tot Z geregeld, in één dag! Brugman Traprenovatie: uw specialist.
" Heeft u interesse in een traprenovatie op maat? Excellente prijs-kwaliteit vindt u bij Brugman. Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!