Offerte aanvragen Contact

Een traprenovatie kan uw huis een geheel nieuw uiterlijk geven. Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig bedrijf voor het uitvoeren van uw traprenovatie in Kerkrade, dan kunt u terecht bij Brugman Traprenovatie. Dit bedrijf is al jarenlang werkzaam in de branche en is gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Lijkt het u ook wel wat om uw trap te laten renoveren, en bent u woonachtig in Kerkrade of omgeving? Neem dan snel contact op met Brugman Traprenovatie. Het is dus ook mogelijk om contact op te nemen wanneer u woonachtig bent in een plaats in de buurt, zoals Landgraaf, Eygelshoven, Voerendaal of Scherpenseel.

Laat uw trap opnieuw bekleden

Wanneer uw trap is verouderd en deze er niet meer zo mooi uitziet als voorheen, dan kunt u kiezen voor een traprenovatie in de regio Kerkrade. Brugman Traprenovatie kan bij u thuis langskomen om de traptreden op te meten en opnieuw te bekleden. Wanneer u uw trap wilt laten renoveren, dan kunt u kiezen uit veel verschillende soorten materialen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire PVC traprenovatie in Kerkrade, welke ook in een hout look kunnen worden uitgevoerd. U kunt natuurlijk ook kiezen voor massief hout, of bijvoorbeeld leer of laminaat. Naast het aanbrengen van nieuwe bekleding, kunt u ook kiezen voor het vernieuwen van de overige elementen van uw trap. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van trapleuningen of het installeren van ledverlichting in uw trap.

Een traprenovatie in Kerkrade met oog voor detail

Door Brugman Traprenovatie in te schakelen, kunt u uw traprenovatie in Kerkrade werkelijkheid laten worden. Naast het renoveren van uw trap, kunt u ook kiezen voor trapverlichting. Dit zorgt ervoor dat de gerenoveerde trap in het licht komt te staan, wat zorgt voor een mooie uitstraling. Ook wordt de veiligheid hierdoor vergroot. Ook kunt u ervoor kiezen om uw trapleuningen te laten vervangen.

U kunt bij Brugman Traprenovatie terecht wanneer u woonachtig bent in Kerkrade zelf, maar ook wanneer u woont in bijvoorbeeld Landgraaf, Eygelshoven, Scherpenseel of Voerendaal.

Vakmanschap voor een goede prijs Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Heeft u interesse in een traprenovatie? Ook voor úw trap zijn er mogelijkheden! Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!