Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Elk huis en elke trap en traprenovatie is anders. U bepaalt zelf welke look en uitstraling u aan uw trap wil geven, landelijk, modern, industrieel of iets geheel anders. Een traprenovatie zal uw huis hoe dan ook een geheel nieuw uiterlijk geven. Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig bedrijf voor het uitvoeren van uw traprenovatie in Kerkrade, dan kunt u met gerust hart terecht bij Brugman Traprenovatie. Dit bedrijf is al jarenlang werkzaam in de branche en is gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Alles binnen het bedrijf draait om passie voor het vak en werken met de best mogelijke materialen waardoor uw trap in goede handen is. Lijkt het u ook wel wat om uw trap te laten renoveren, en bent u woonachtig in Kerkrade of omgeving? Neem dan snel contact op met Brugman Traprenovatie. Het is dus ook mogelijk om contact op te nemen wanneer u woonachtig bent in een plaats in de buurt, zoals Landgraaf, Eygelshoven, Voerendaal of Scherpenseel.

Laat uw trap opnieuw bekleden

Wanneer uw trap is verouderd en deze er niet meer zo mooi uitziet als voorheen, bijvoorbeeld omdat de treden zijn afgesleten, de verf slecht is geworden, of de trap in de loop der tijd flink beschadigd is, dan kunt u kiezen voor een traprenovatie in de regio Kerkrade. Brugman Traprenovatie kan bij u informeren en adviseren, de trap wordt ingemeten en kan daarna opnieuw worden bekleed met overzettreden in het decor en in de stijl die bij u en uw woning passen. Wanneer u uw trap wilt laten renoveren, dan kunt u kiezen uit veel verschillende soorten materialen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire PVC trap bekleden in Kerkrade, variërend in verschillende hout decors en kleurnuances van licht naar donker. Ook zijn er prachtige steen- en betonlook decors die tevens mooi aansluiten bij de actuele woontrends. Alle decors hebben een natuurgetrouw reliëf en een matte toplaag waardoor deze vaak nauwelijks zijn te onderscheiden van natuurlijke materialen. Ook de feel van het materiaal is verrassend echt!  U kunt natuurlijk ook kiezen voor massief hout, afgewerkt en op de gewenste kleur gebracht, of bijvoorbeeld leer of laminaat. Naast het aanbrengen van nieuwe bekleding, kunt u ook kiezen voor het vernieuwen van de overige elementen van uw trap. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen of vervangen van oude trapleuningen of het installeren van ledverlichting in uw trap.

Een traprenovatie in Kerkrade met oog voor detail

Door Brugman Traprenovatie in te schakelen, kunt u uw wens en verlangen naar een traprenovatie in Kerkrade werkelijkheid laten worden. Naast het renoveren van uw trap, kunt u ook kiezen voor trapverlichting. Dit zorgt ervoor dat de gerenoveerde trap in het licht komt te staan, wat zorgt voor extra veiligheid voor alle bewoners en uiteraard voor een mooie warme uitstraling en daardoor gezelligheid. Ook kunt u ervoor kiezen om uw balustradewerk aan te passen of te laten vervangen.

Zo zijn wij werkzaam in heel Noord-Brabant én Limburg. U kunt dus bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor traprenovatie in Roermond, traprenovatie in Helmond én voor traprenovatie in Weert!

PVC Traprenovatie Kerkrade

U kunt bij Brugman Traprenovatie terecht wanneer u woonachtig bent in Kerkrade zelf, maar ook wanneer u woont in bijvoorbeeld Landgraaf, Eygelshoven, Scherpenseel of Voerendaal.

Vakmanschap voor een goede prijs Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Heeft u interesse in een traprenovatie? Ook voor úw trap zijn er mogelijkheden! Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!