Offerte aanvragen Contact

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande traprenovatie in Neer, dan is Brugman Traprenovatie dé ideale organisatie voor u. Met bijna 20 jaar ervaring op de markt zijn er al heel wat nieuwe traprenovaties door ons gerealiseerd, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met hoogwaardige begeleiding en de beste materialen voorzien wij al onze klanten van succesvolle traprenovaties, zo ook in en rondom Neer.

Traprenovatie in Neer op maat

Aangezien een trap tot een van de grotere interieuronderdelen behoort, is het niet gek dat er extra aandacht wordt besteed aan dit pronkstuk. Naast een mooi uiterlijk moet een trap natuurlijk ook praktisch zijn, want er wordt normaal gesproken dagelijks meerdere malen gebruik van gemaakt. Dit zorgt eveneens voor flink wat slijtage door de jaren heen, waardoor de kleur en kwaliteit op den duur niet meer is wat het ooit was. Bij Brugman Traprenovatie bent u aan het juiste adres om uw trap te laten renoveren in Neer.

Van A tot Z geregeld

Uw traprenovatie wordt van A tot Z voor u geregeld. In en rondom Neer hebben we de afgelopen jaren al meerdere traprenovatieprojecten uitgevoerd, telkens met een succesvol eindresultaat dat aansluit op de behoeftes van onze klanten. Doordat we kleinschalig opereren, wordt het gehele proces omtrent trap renoveren geregeld door dezelfde mensen, van begin tot eind. Hoewel we graag alle tijd nemen om samen met u het ontwerp te bedenken, zal het daadwerkelijk vernieuwen van uw trap ons meestal slechts één dag kosten.

Talloze materialen & mogelijkheden

Voordat we over gaan op het ontwerpen van uw gewenste trap, is het handig om een keuze gemaakt te hebben welk materiaal u wilt gebruiken. Het assortiment bestaat uit: CPL/HPL (laminaat), hout, PVC en leer. Elk van deze trapbekledingen heeft zijn positieve en minder positieve kanten. Laminaat is bijvoorbeeld relatief goedkoop, maar niet erg duurzaam. Een mooie houten trap vergt veel onderhoudstijd en leren traprenovaties zijn vaak ietwat prijzig. Met PVC uw trap bekleden in Neer is en blijft dan ook al jarenlang het populairst, want bij dit materiaal krijgt u volgens velen het meeste waar voor uw geld. Nadat u het materiaal geselecteerd heeft, nemen we een kijkje welke stijl, kleur en uitvoering het beste bij uw wensen aansluit. Door het ruime aanbod is elke traprenovatie van Brugman Traprenovatie uniek. Bovendien kunt u uw traprenovatie voorzien van extra accessoires, zoals een mooie ledverlichting.

Traprenovatie in Neer? Plan een persoonlijk adviesgesprek!

Indien u uw trap wilt renoveren in Neer of simpelweg benieuwd bent naar de mogelijkheden, raden we u aan om contact met ons op te nemen. In een oriënterend gesprek kunnen we namelijk de mogelijkheden in uw huis met elkaar bespreken.

Vakwerk voor een excellente prijs Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Snel en vakkundig een traprenovatie laten uitvoeren? Wij helpen u graag. Informeer naar de mogelijkheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!