Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande traprenovatie in Neer, dan is Brugman Traprenovatie dé ideale organisatie en zakenpartner voor u. Met reeds meer dan 20 jaar ervaring op de markt zijn er al heel wat nieuwe traprenovaties door ons gerealiseerd, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met hoogwaardige begeleiding en de beste materialen voorzien wij al onze klanten van succesvolle traprenovaties. Zo kunt u naast Neer, ook terecht voor een traprenovatie in Helden en omstreken.

Traprenovatie in Neer, maatwerk en perfectie

Aangezien een trap tot een van de grotere interieuronderdelen behoort, is het veel voorkomend en niet gek dat er extra aandacht wordt besteed aan dit pronkstuk. Naast een mooi uiterlijk moet een trap natuurlijk ook praktisch en veilig zijn, want er wordt normaal gesproken dagelijks meerdere malen gebruik van gemaakt. Dit zorgt eveneens voor flink wat slijtage en gebruikssporen door de jaren heen, waardoor de uitstraling en het aanzicht op den duur niet meer is wat het ooit is geweest. Bij Brugman Traprenovatie bent u aan het juiste adres om uw trap vakkundig te laten renoveren in Neer.

Van A tot Z geregeld

Uw traprenovatie wordt van A tot Z voor u geregeld. In en rondom Neer hebben we de afgelopen jaren al meerdere traprenovatieprojecten uitgevoerd, telkens met een succesvol eindresultaat dat aansluit op de behoeftes van onze klanten. Doordat we kleinschalig opereren, wordt het gehele proces omtrent trap renoveren geregeld door dezelfde vakmensen, van begin tot eind. Naast het feit dat we graag de tijd nemen om samen met u het ontwerp te bedenken, zal het uiteindelijk renoveren van uw trap vaak slechts één dag in beslag nemen.

Traprenovatie neer met leren traptreden

Talloze materialen & keuzemogelijkheden

Voordat we over gaan op het ontwerpen van uw gewenste trap, is het handig om een keuze gemaakt te hebben welk materiaal u wilt gebruiken. Hierin worden diverse mogelijkheden geboden in een zorgvuldig gekozen assortiment dat bestaat uit: CPL/HPL (laminaat), hout, PVC en leer. Elk van deze trapbekledingen heeft zijn technische eigenschappen en gebruiksgemakken. Laminaat is sinds lange tijd bekend op de markt en is een onderhoudsvrij materiaal, maar als we bijvoorbeeld de slagvastheid en slipvastheid vergelijken en onder de loep nemen, dan blijkt daar nog veel voordeel te behalen. In de natuurlijke materialen bieden we een mooie houten traptrede die zoals nagenoeg elk natuurlijk materiaal wat onderhoud vraagt, of een een unieke 100% leren trede, welke bijzonder maar tevens kostbaar is. Met PVC overzettreden uw trap bekleden in Neer is en blijft dan ook al jarenlang het populairst, want bij dit materiaal krijgt u ongetwijfeld het meeste waar voor uw geld. Nadat u het materiaal geselecteerd heeft, nemen we een kijkje welke stijl, kleur en uitvoering het beste bij uw wensen aansluit. Door het ruime aanbod is elke traprenovatie van Brugman Traprenovatie uniek. Bovendien kunt u uw traprenovatie voorzien van extra accessoires, houten leuningen, rvs of zwarte industriële leuningen, of mooie ledverlichting in de trap.

Traprenovatie in Neer? Plan een persoonlijk adviesgesprek!

Indien u uw trap wilt renoveren in Neer of simpelweg benieuwd bent naar de mogelijkheden, raden we u aan om contact met ons op te nemen. In een oriënterend gesprek kunnen we namelijk de mogelijkheden in uw huis met elkaar bespreken.

Vakwerk voor een excellente prijs Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Snel en vakkundig een traprenovatie laten uitvoeren? Wij helpen u graag. Informeer naar de mogelijkheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!