Offerte aanvragen Contact

Wist u dat een trap vernieuwen makkelijk en snel kan gebeuren? Brugman Traprenovatie is een vakkundig bedrijf dat voor traprenovaties zorgt in het midden en zuiden van het land. Wij zijn actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Als wij een trap renoveren in Belfeld, zorgen wij ervoor dat u wordt voorzien van een vernieuwde trap die volledig aan uw wensen voldoet. Dit doen wij met behulp van professioneel gereedschap en kwalitatief hoogwaardige materialen. Bij Brugman kunt u rekenen op persoonlijk advies van uw vakman. Dit garandeert een eindresultaat dat volledig in lijn is met uw wensen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent!

Traprenovatie in Belfeld naar uw wensen

Wanneer u voor Brugman Traprenovatie kiest, heeft u een garantie op kwaliteit, vakmanschap en maatwerk tot in het kleinste detail. Wij zorgen ervoor dat ieder onderdeel van de trap kan worden behandeld. Hierbij kunnen wij de vloeren, plinten, bordessen en balusters in hetzelfde decor zetten wanneer we uw trap renoveren in Belfeld. Ook wordt uw traprenovatie meestal binnen één dag gerealiseerd.

Indien er problemen optreden, heeft u een fabrieksgarantie van 12-20 jaar. Tevens zorgen wij voor duurzame traprenovaties, omdat wij tijdens de productie minimaal afval hebben. En als dit het geval is, zorgen wij ervoor dat de materialen opnieuw worden gebruikt. Bovendien kunt u op een trap rekenen die voor iedereen veilig is omdat we gebruik maken van de meest moderne materialen. Een trap bekleden in Belfeld is iets waar we goed in zijn, en dat zult u zien aan het resultaat.

Veiligheid en duurzaamheid onder uw voeten

Bij Brugman Traprenovatie kunt u kiezen voor een kwalitatief en zeer duurzaam materiaal, namelijk de PVC traprenovatie. Hiermee heeft u de zekerheid op traptreden die langer dan 10 jaar kunnen worden gebruikt. Wanneer wij een trap bekleden in Belfeld of omgeving, zorgen wij ervoor dat elke trede stoot-, slag-, slijt- en slipvast is. Daarnaast kunnen we indien gewenst zorgen voor ledverlichting, RVS leuningen en bijpassende balustrades.

Naast PVC kunt u ook kiezen voor andere materialen, namelijk CPL/HPL laminaat, leer en massief hout.

Vraag vrijblijvend online een offerte aan

Als u voor een traprenovatie wilt gaan, kunt u bij Brugman Traprenovatie op een persoonlijk advies rekenen. Door onze korte communicatielijnen kunnen wij snel op al uw vragen en opmerkingen reageren, zodat de traprenovaties naar uw wensen worden uitgevoerd. Op de website krijgt u een impressie van een aantal traprenovaties in Belfeld en andere dorpen zodat u weet wat u kunt verwachten.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Schroom niet en neem contact op. Wij helpen u graag verder.

Van A tot Z geregeld Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Interesse in een duurzame en snelle traprenovatie, geheel naar uw wensen uitgevoerd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!