Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Wist u dat een trap vernieuwen makkelijk en snel kan gebeuren? Brugman Traprenovatie is een vakkundig bedrijf dat voor traprenovaties zorgt in het midden en zuiden van het land. Wij zijn actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Als wij een trap renoveren in Belfeld, zorgen wij ervoor dat u wordt voorzien van een vernieuwde trap die volledig aan uw wensen voldoet. Dit doen wij met behulp van professioneel gereedschap en kwalitatief hoogwaardige materialen. Bij Brugman kunt u rekenen op persoonlijk advies van uw vakman. Dit garandeert een eindresultaat dat volledig in lijn is met uw wensen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent!

Traprenovatie in Belfeld, met vakmanschap vervaardigd  

Wanneer u voor Brugman Traprenovatie kiest, heeft u een garantie op kwaliteit, vakmanschap en maatwerk tot in het kleinste detail. Wij zorgen ervoor dat ieder onderdeel van de trap met de allergrootste zorg en aandacht kan worden behandeld. Hierbij kunnen wij de aansluitende vloeren, plinten, bordessen en balusters in hetzelfde decor zetten wanneer we uw trap renoveren in Belfeld. Ook wordt uw traprenovatie meestal binnen één dag gerealiseerd. Zo zijn wij werkzaam in heel Noord-Brabant én Limburg. U kunt dus bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een traprenovatie in Venlo, een traprenovatie in Maastricht, een traprenovatie in Neer, een traprenovatie in Stramproy én voor een traprenovatie in Weert!

Het is goed om te weten dat u kiest voor een kwaliteitsproduct in alle opzichten. Zo geniet u van onze garantie op vakkundige montage en afwerking met daarbij de product en fabrieks garantie, u krijgt dus van ons een dubbele garantie! Tevens hechten wij waarde aan duurzaamheid en milieu verantwoord ondernemen. Daarom zorgen wij voor duurzame traprenovaties door te werken met fabrikanten die passen in onze visie en hun materialen op een verantwoorde manier produceren, hergebruiken en recyclen. Het minimale restafval dat overblijft na het renovatie proces wordt uiteindelijk weer opnieuw duurzaam gerecycled door gespecialiseerde afvalverwerkers welke beschikken over kennis en expertise.

Traprenovatie Belfeld van PVC

Veiligheid en duurzaamheid onder uw voeten

U kunt op een trap rekenen die voor u en iedereen in het gezin veilig is, omdat we gebruik maken van de meest geavanceerde en moderne materialen. Een trap bekleden in Belfeld is iets waar we goed in zijn, en dat zult u zien aan het resultaat.

Bij Brugman Traprenovatie kunt u kiezen voor een kwalitatief en zeer duurzaam materiaal, namelijk de PVC traprenovatie. Hiermee heeft u de zekerheid op traptreden die voor zeer lange tijd kunnen worden gebruikt. . Wanneer wij een trap bekleden in Belfeld of omgeving, zorgen wij ervoor dat elke trede stoot-, slag-, slijt- en slipvast is. Daarnaast kunnen we indien gewenst zorgen voor ledverlichting, RVS leuningen en bijpassende balustrades. Naast PVC kunt u ook kiezen voor andere materialen, namelijk CPL/HPL laminaat, leer en massief hout. 

Vraag vrijblijvend online een offerte aan

Als u voor een traprenovatie wilt gaan, kunt u bij Brugman Traprenovatie op een persoonlijk advies rekenen. Door onze korte communicatielijnen kunnen wij snel op vragen en opmerkingen reageren, waarbij u gedegen en uitgebreide eerstelijns informatie krijgt, wat door klanten als zeer aangenaam wordt ervaren. Op de website krijgt u een impressie van een aantal traprenovaties in Belfeld en andere dorpen zodat u weet wat u kunt verwachten. 

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Schroom niet en neem contact op. Wij helpen u graag verder.

Massief houten traprenovatie in Belfeld met witte stootborden en rvs leuning
Van A tot Z geregeld Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Interesse in een duurzame en snelle traprenovatie, geheel naar uw wensen uitgevoerd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!