Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig bedrijf voor uw traprenovatie in Heerlen, en woont u in de stad Heerlen of in een van de dorpen zoals Hoensbroek, Brunssum, Schinveld of Heerlerheide? Dan kunt u met een gerust hart terecht bij Brugman Traprenovatie. De renovatie van uw trap zal ervoor zorgen dat uw huis een totaal vernieuwde uitstraling krijgt. Als wij uw trap renoveren kunt u een keuze maken uit verschillende materialen, decors en kleuren, zodat uw nieuw gerenoveerde trap weer uitstekend past bij de rest van uw interieur.

Hoogwaardige materialen voor een topresultaat

Wanneer u kiest voor een traprenovatie in de regio Heerlen, dan kunt u daarbij kiezen voor verschillende materialen. Het materiaal pvc is een verstandige en veel gemaakte keuze, omdat het fantastisch fijne eigenschappen heeft. Zo is het onderhoudsvrij en biedt veel mogelijkheden op het gebied van afwerking en design. Elke trap wordt met uiterste zorg onder handen genomen en vakkundig omgetoverd tot een nieuwe trap die aan uw wensen voldoet. Uw trap bekleden met PVC in Heerlen is dan ook erg in trek. Ook kunt u kiezen voor een renovatie in natuurlijk materiaal, dan kiest u voor een massief houten traprenovatie. De houten treden zijn vervaardigd van A-kwaliteit eikenhout, hebben een natuurlijk karakter en alle treden en stootborden zijn af te behandelen en af te werken in slijtvaste 2 componenten product, dat verkrijgbaar is in vele en verschillende kleuren. Zo kan elke trap altijd geheel worden afgestemd op aanwezige bestaande houten vloeren in de hal of overloop en uiteraard aansluiten bij de rest van uw interieur. Ook andere materialen zijn mogelijk, zoals 100% puur runder leer en cpl/hpl. Kwaliteit staat bij al onze materialen ten alle tijden hoog in het vaandel.

Traprenovatie in Heerlen, een complete metamorfose

U kunt bij een traprenovatie in Heerlen kiezen voor een volledige traprenovatie, het is namelijk ook mogelijk om bijvoorbeeld nieuwe trapleuningen te laten plaatsen. Een trapleuning zorgt allereerst natuurlijk voor een essentieel stukje veiligheid voor alle gebruikers van de trap, maar zal er ook voor zorgen dat uw trap de gewenste nieuwe uitstraling krijgt. Al onze rvs-trapleuningen voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Er is voldoende keuze uit ronde, vierkante en rechthoekig leuningen, plat, hoog, recht of gebogen. Zwarte leuningen zijn volgens de laatste ontwikkelingen ook erg in opkomst en in trek, deze worden na productie behandeld en afgewerkt met een hoogwaardige premium coating in zwart. Ook ledverlichting kan worden toegepast in of bij de gerenoveerde trap. Zo kunt u in het donker toch de trap veilig gebruiken. De traptreden worden hierbij subtiel uitgelicht en doordat de treden worden verlicht, draagt dit bij aan comfort en veiligheid voor alle gezinsleden en gebruikers. Tevens wordt de trap als geheel mooi uitgelicht en is het zonder twijfel een subtiele mooie eyecatcher in de woning.

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een traprenovatie? Neem dan contact op met Brugman Traprenovatie! U kunt ons inschakelen wanneer u woonachtig bent in Heerlen, maar ook wanneer u op zoek bent naar een traprenovatie in Kerkrade, Hoensbroek, Heerlerheide, Brunssum of Schinveld.

Houten Traprenovatie Heerlen met contrasterende witte stootborden
Stijlvolle toevoeging aan uw huis Brugman Traprenovatie in Heerlen
" Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het vernieuwen van uw trap? Vraag vrijblijvend een offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!