Méér dan 25 jaar ervaring Gratis advies aan huis Tot 20 jaar garantie Méér dan 2.250 tevreden klanten
9.9/10
Afspraak maken Contact

Bent u op zoek naar een vakman die een traprenovatie in Grubbenvorst kan realiseren? Dan zit u bij Brugman Traprenovatie goed en bent u aan het juiste adres! Zo kunt u naast Grubbenvorst, ook terecht voor een traprenovatie in Horst en omstreken. Door onze ervaring en kennis zijn wij sinds lange tijd een begrip op zowel de zakelijke als particuliere markt. Door het gebruik van professioneel gereedschap en materiaal van hoogwaardige kwaliteit kunnen wij een breed scala aan traprenovaties aanbieden en vakkundig uitvoeren.

De voordelen onder de loep

Een trap renoveren brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kunnen wij bij Brugman Traprenovatie klanten in Grubbenvorst en omgeving een professionele traprenovatie aanbieden die naar persoonlijke smaak en wens gerealiseerd  kan worden. De materialen die gebruikt worden bij deze traprenovaties zijn onder andere duurzaam, stootvast en onderhoudsvrij. Door het gebruik van de juiste zorgvuldig geselecteerde materialen zijn de treden antislip en kunt u de trap op- en af lopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u uitglijdt. Ook zijn de traptreden na een renovatie ook slijt- en slagvast en zorgen ze voor een geluiddempend effect, waardoor u een stille trap heeft. Een trap bekleden in Grubbenvorst duurt  hooguit één dag wanneer treden en stootborden worden aangepakt en het is fijn om te weten dat er geen  sloopwerkzaamheden nodig zijn en de werkzaamheden weinig overlast veroorzaken.  Het is daarom handiger, maar ook goedkoper om uw trap te renoveren in plaats van het zetten van een nieuwe trap.

Traprenovatie in Grubbenvorst, kwaliteit gagarandeerd

Bij Brugman Traprenovatie staat kwaliteit altijd voorop. Wij kunnen deze kwaliteit garanderen door vakmanschap, kennis en maatwerk toe te passen tot in de kleinste details. Wilt u graag uw trap renoveren in Grubbenvorst en daarbij de trapleuning meenemen en verlichting toevoegen aan de trap? Onze vakman kan vakkundig uw trapleuningen vernieuwen  en tevens ledverlichting toevoegen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse materialen. Wij bieden traptreden aan waarbij we gebruik kunnen maken van: cpl/hpl, leer, massief hout en PVC. Deze worden in diverse stijlen, kleuren en uitvoeringen aangeboden. Hierdoor kan iedere trap aangepast en gerealiseerd worden naar uw persoonlijke wensen en passend bij de stijl van uw interieur en woning. Er zijn mogelijkheden in natuurlijke materialen welke periodiek onderhoudsbehoeftig zijn, maar wanneer u kiest voor PVC overzet treden, dan kiest u voor een onderhoudsvrije trap met de look en feel van natuurlijk materiaal, u zult aangenaam verrast zijn!

Trap vernieuwen? Bespreek uw wensen met onze vakman 

Wanneer u een trap wilt laten bekleden in Grubbenvorst, dan heeft u misschien  zelf al een beeld van de gewenste uitstraling van de trap. U kunt eenvoudig en op een prettige manier met de vakman van Brugman Traprenovatie al uw traprenovatie wensen bespreken. Bij ons zijn de communicatie lijnen kort en u heeft op alle momenten te maken met  één en dezelfde vakman die complete renovatie met u doorloopt vanaf advies tot aan de uitvoering van het project. U kunt eenvoudige en geheel vrijblijvend contact opnemen door telefonisch of mail contact met ons te leggen of het contact formulier op onze website in te vullen, waarna wij graag contact met u opnemen.

PVC traprenovatie in Grubbenvorst met witte balustrade
Trapverlichting in zijwangen met traprenovatie in Grubbenvorst
Vakwerk en van A tot Z geregeld Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Ook voor uw trap zijn er talloze renovatie mogelijkheden. Benieuwd? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. " Afspraak maken
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Heeft u een open of dichte trap? (Meer keuzes mogelijk)
Hoeveel treden heeft de trap?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Méér dan 25 jaar ervaring Klein, persoonlijk familiebedrijf Snelle, schone en vakkundige montage Tot 20 jaar garantie
9.9/10
Méér dan 2.250 tevreden klanten

Vul uw review in!