Offerte aanvragen Contact

Bent u op zoek naar een vakman die een traprenovatie in Grubbenvorst kan doen? Dan zit u bij Brugman Traprenovatie aan het juiste adres! Door onze ervaring en kennis zijn wij al voor lange tijd een begrip op zowel de zakelijke als particuliere markt. Door het gebruik van professioneel gereedschap en materiaal van hoogwaardige kwaliteit kunnen wij een breed scala aan traprenovaties aanbieden.

De voordelen op een rijtje

Een trap renoveren brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kunnen wij bij Brugman Traprenovatie klanten in Grubbenvorst en omgeving een traprenovatie aanbieden die naar iedere wens gemaakt kan worden. De materialen die gebruikt worden bij deze traprenovaties zijn duurzaam, stootvast en onderhoudsvrij. Door het gebruik van antislip kunt u de trap oplopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u uitglijdt. Verder zijn de traptreden na een renovatie ook slijt- en slagvast en zorgen ze voor een geluiddempend effect. Een trap bekleden in Grubbenvorst kost hooguit één dag en zal troep tot een minimum houden, waardoor sloopwerkzaamheden verleden tijd zijn. Het is daarom niet alleen handiger, maar ook goedkoper om uw trap te renoveren in plaats van deze compleet te laten vernieuwen.

Traprenovatie in Grubbenvorst op maat

Bij Brugman Traprenovatie staat kwaliteit altijd voorop. Wij kunnen deze kwaliteit garanderen door vakmanschap, kennis en maatwerk toe te passen tot in de kleinste details. Wilt u graag uw trap renoveren in Grubbenvorst en daarbij de trapleuning meenemen en verlichting toevoegen aan de trap? Onze vakmannen kunnen gemakkelijk uw trapleuningen renoveren en verlichting toevoegen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse materialen. Wij bieden traptreden aan waarbij we gebruik kunnen maken van: cpl/hpl, leer, massief hout en PVC. Deze worden in diverse stijlen, kleuren en uitvoeringen aangeboden. Hierdoor kan iedere trap aangepast worden naar uw persoonlijke wensen en interieur. Wanneer u kiest voor PVC zal u een onderhoudsvrije trap hebben.

Trap vernieuwen? Bespreek uw wensen met onze vakman

Wanneer u een trap wilt bekleden in Grubbenvorst heeft u waarschijnlijk al een beeld van de gewenste uitstraling van de trap. U kunt daarom gemakkelijk met een van onze Brugman Traprenovatie vakmannen al uw wensen bespreken. Wij zorgen er namelijk voor dat één vakman de complete renovatie met u doorloopt van advies tot aan uitvoering. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen of een offerte opvragen zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten.

Vakwerk en van A tot Z geregeld Brugman Traprenovatie is uw specialist
" Ook voor uw trap zijn er talloze renovatie mogelijkheden. Benieuwd? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. " Offerte aanvragen
Wij zijn o.a. werkzaam in regio:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!