Offerte aanvragen Contact
" Fam. Janssen, Veldhoven Uitermate tevreden, aanbevelingswaardig ! " Fam. Janssen / 03-02-2003
" Wij vinden de trap prachtig geworden en het blijkt dat we een goede keuze met jullie samen gemaakt hebben! Vakmanschap is meesterschap en dat heeft Patrick bewezen. Prijs en kwaliteit is bij jullie gewaarborgd! Top en bedankt! Fijne feestdagen en een... " Frank en Miriam Rombach-Kremer / 08-12-2017
" Afgelopen week is onze trap gerenoveerd. Vakkundig voorbereid en uitgevoerd met een prachtig resultaat. Misschien niet de goedkoopste maar dan heb je wel een mooi resultaat. Duidelijke afspraken gemaakt, die ook nagekomen werden. Zeer aan te bevelen ... " J. Curfs / 25-05-2017
Review schrijven
Paul en Henny - 11 april 2017

Patrick en Wendy, we zijn super tevreden met onze nieuwe trap! Heeft inderdaad wel even geduurd maar het was het wachten zeker waard. En het geeft aan dat jullie bedrijf goed loopt en dat is zeer terecht!! Voor ons is het vakwerk wat is geleverd en de vriendelijke manier van omgaan met de klanten door Patrick en zeker ook Wendy genoeg reden om jullie bedrijf aan te raden bij familie en vrienden! Patrick en Wendy, super bedankt!!

Jim en Chantal Caris - 11 april 2017

Dag Patrick en Wendy, Bedankt voor de renovatie van onze trap!! Het is hartstikke mooi geworden, we zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Echt top werk. Aanrader!!

Toon & Yvonne - 30 maart 2017

Ook wij kwamen in aanraking met Brugman traprenovatie door kennissen, waarna wij, na het zien van hun prachtige trap, contact hebben opgenomen met Wendy en Patrick. 27 maart was het zo ver, onze trap werd gedaan. Het eindresultaat is SUPER, vooral met die prachtige led-verlichting. Wij zijn enorm blij dat wij dit door jullie hebben laten verzorgen. Dit is echt een aanrader!

Raymond en Jolande Ivits - 30 maart 2017

Super tevreden over het mooie eindresultaat van onze trap. Duidelijke en eerlijke uitleg door Patrick en Wendy. We gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Bedankt.

A.G.M. van de Lindeloof - 26 maart 2017

Beste Wendy en Patrick Even de kat uit de boom kijken! In november vorig jaar heeft Patrick onze trap en overloop gerenoveerd. We hebben wel even moeten wachten maar het prima vakwerk dat is geleverd was het wachten meer dan waard! Zeer tevreden bevelen wij Brugman traprenovatie van harte aan! Toon en Toos

Patrick en Dieta Allers - 25 maart 2017

Hallo Patrick en Wendy, Wij zijn ontzettend blij met onze gerenoveerde trap. Echt vakmanschap! Fijne begeleiding in het maken van afspraken. Top bedrijf

Manon van de Weijer en Jean-Pierre Lichteveld - 18 maart 2017

Beste Patrick en Wendy, Onze trap is heel mooi geworden. Wij zijn heel tevreden en bevelen jullie bedrijf graag aan! Tops: heel netjes gewerkt, vriendelijk en correct, schitterend eindresultaat.

Mandy Janssen - 23 februari 2017

Afgelopen week was eindelijk onze renovatie van de trap aan de beurt. En wauw wat een schitterend resultaat, ook met die led verlichting erin. Zo ontzettend blij mee. Echt mooi vakwerk goede kwaliteit en een goede prijs. Echt een aanrader. Hebben er ook al super veel goede reacties gehad van vrienden die zijn wezen kijken en/of die onze foto's gezien hadden. Partick bedankt en Wendy bedankt voor de uitleg en planning.

Miranda en Marco - 11 februari 2017

Het mooie bedrijf Brugman Traprenovatie is ons aanbevolen door vrienden. Moeiteloos kunnen wij het stokje doorgeven. Alle tijd wordt genomen om de mogelijkheden vooraf te bespreken. Een zeer gestructureerde werkwijze, een opperste vorm van netheid, kortom zeer vakkundig werk, heeft geleid tot het omtoveren van de trap. Een pronkstuk midden in de kamer! Wendy en Patrick, hartelijk dank!

Joop en Toos Winkelmolen - 23 december 2016

Beste Patrick, wat een mooie trap is het nu geworden. Geweldig! We krijgen alleen maar positieve reacties. Ook je vrouw bedankt om ons nog een keer extra naar de kleuren te laten kijken. Echt top.

Snelle, schone en vakkundige montage Bij Brugman geniet u echter nog van méér voordelen
Klein persoonlijk familiebedrijf Wij hanteren korte lijnen. Van advies tot uitvoering: elke stap van het proces wordt uitgevoerd door uw persoonlijke traprenovatie specialist.
Dubbele garantie U ontvangt garantie van de fabrikant en tevens van Brugman Traprenovatie zelf.
Maatschappelijk verantwoord Door te kiezen voor milieubewuste fabrikanten en partners houden wij de environmental footprint zo klein mogelijk.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!