Offerte aanvragen Contact
" Beste Wendy en Patrick We hebben jullie leren kennen als vaklieden met zeer grote betrokkenheid waarbij tijdens het hele project het meedenken en verbeteren altijd voorop heeft gestaan. Nooit was iets te veel. We hopen nog eens van jullie te horen en... " Lammert en Carla / 13-09-2013
" Hoi Patrick en Wendy, het is een late reactie, maar ik wilde toch nog even kwijt hoe ontzettend blij ik word iedere keer als ik een van onze trappen zie! De reacties uit onze omgeving zijn ook heel enthousiast. Nogmaals dank hiervoor! Hartelijke gr... " Katja Laugs / 03-03-2011
" Nog een reactie van een tevreden klant: Mijn trap en halletje zijn erg mooi geworden. Alles is keurig netjes afgewerkt door Patrick en de werkplek werd schoon en opgeruimd achter gelaten! Ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat. Nogmaals beda... " Marga / 23-10-2013
Review schrijven
Karien en Greg - 2 januari 2018

Hoi Patrick en Wendy Wat een wereld van verschil zo blij met onze nieuwe mooi trap ook de verlichting subtiel en niet te veel maakt het mooi af. Goed hard en mooi gewerkt ! Chapeau Patrick

Fam. Bindels - 16 december 2017

Hallo Wendy en Patrick. Het is alweer circa 4 weken geleden dat jullie mijn trap hebben gerenoveerd. Helemaal super, gezien planning, uitvoering en resultaat. Hier thuis zijn wij helemaal tevreden. @Patrick, het was een fijne prettige samenwerking. Ik zal jullie zeker aanbevelen -> Top werk.

John en Sylvia - 13 december 2017

Wij zijn echt heel blij met onze nieuwe trap en overloop! We waren nog even bang dat het niet door kon gaan vanwege het slechte weer, maar Patrick heeft alle sneeuw getrotseerd en toch naar de randstad gekomen. Hij is vakkundig, punctueel, klantvriendelijk en prettig in de omgang. Patrick heeft onze trap omgetoverd tot een stijlvol onderdeel van onze woonkamer met als kroon op het werk: de verlichting onder de tredes. Echt helemaal af. Wendy, ook jij natuurlijk bedankt voor een prettig en vlot contact! Over enige tijd gaan we de trap naar de tweede verdieping laten doen. We kijken er nu al naar uit!

Frank en Miriam Rombach-Kremer - 8 december 2017

Wij vinden de trap prachtig geworden en het blijkt dat we een goede keuze met jullie samen gemaakt hebben! Vakmanschap is meesterschap en dat heeft Patrick bewezen. Prijs en kwaliteit is bij jullie gewaarborgd! Top en bedankt! Fijne feestdagen en een gezond 2018 gewenst.

Arjan Veld - 10 september 2017

Bedankt voor een keurig uitgevoerde traprenovatie. Er is geleverd wat is beloofd, en erg secuur afgewerkt. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Britta en Stephan Janssen - 5 september 2017

Beste Wendy en Patrick Dankjewel voor de super service!!! Wat zijn wij blij met de prachtige trap die jullie hebben afgeleverd!!! Groetjes Britta en Stephan

Marjo & Marcel uit Eindhoven - 29 augustus 2017

Hallo Wendy en Patrick, Wat een mooi koppel zijn jullie, en wat vullen jullie elkaar goed aan! Zulke hardwerkende mensen die vanuit grote passie, degelijkheid, eerlijkheid, vakmanschap en grote overtuigingskracht een prachtig product neer weten te zetten! Dit kun je alleen op deze manier als je ook datgene waar kunt maken wat je belooft! Met Wendy begon het eerste contact, zonder opdringen wist je me al snel over te halen, en stak je met kop en schouders boven de andere bedrijven uit, die mij ook al hadden benaderd. Mijn intuïtie was volledig terecht! Patrick heeft de afgelopen dagen, ondanks de hoge temperatuur, een stukje vakmanschap laten zien van de bovenste plank en heeft onze trap omgetoverd tot een waarachtig juweeltje! We zijn er erg blij mee! Dankjulliewel beiden!

Henk en Adèle - 5 juli 2017

Hoi Wendy en Patrick, Een poos geleden hebben we besloten om ons trappenhuis (bovenhalletje, trap en benedenhal) eens grondig te renoveren. Via zoeken op internet kwamen we op de website BrugmanTraprenovatie terecht, na het bekijken van de uitgevoerde projecten en het lezen van recenties in dit blok hebben we besloten een afspraak te maken. Bij het maken van de afspraak waren we verrast door de vriendelijkheid waarmee we werden te woord gestaan door Wendy. Ook het bezoek van Patrick was erg prettig, vakkundig werd ons uitgelegd wat de mogelijkheden waren in onze situatie. Patrick heeft de gave de wensen van de klant goed te "lezen" en duidelijke afspraken hierover te maken. Het was dus snel duidelijk dat Brugman traprenovatie de klus mocht uitvoeren. Een week geleden is Patrick aan de klus begonnen, na vier dagen een prachtig resultaat. Elk detail en afspraak zijn perfect uitgevoerd, de aangename persoonlijkheid van Patrick geeft gelijk vertrouwen en hij maakt het ook waar. Al met al kunnen we de firma Brugman van harte aanbevelen, bedankt Wendy en Patrick.

raymond en janneke van gerven henrotte - 20 juni 2017

Lange tijd hebben wij ons bedacht om onze trap te bekleden , zoals het altijd is geweest , met vloerbedekking. Onze droom was een mooie houten trap met verlichting . WE zagen begin van dit jaar , hier in de buurt een auto van BRUGMAN TRAPRENOVATIE en zijn gaan google . Kwamen uit bij Patrick en Wendy van Brugman traprenovatie , een afspraak was gauw gemaakt en zo begon ons avontuur naar een geheel andere trap in huis . De tijd van opmeten en het maken van de trap , was spannend wat zou het worden en hebben we de juiste beslissing genomen . Maar algauw kwamen we erachter dat het SUPER ging worden De klus was in ander halve dag geklaard en WIJ SUPER tevreden WENDY en PATRICK .....nogmaals SUPER BEDANKT .

Rob en Bianca Feijen - 30 mei 2017

Vandaag heeft Patrick de klus bij ons geklaard. Ondanks de hitte heeft hij een super mooie trap voor ons gerealiseerd. Het is een pronkstukje geworden. Hadden ons er al op verheugd maar nu het klaar is, willen wij ons nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige afwerking! Dankzij de goede planning van Wendy is alles geheel volgens afspraak gegaan. Met plezier zullen we voor jullie de mondelinge reclame zeker doorgeven!

Snelle, schone en vakkundige montage Bij Brugman geniet u echter nog van méér voordelen
Klein persoonlijk familiebedrijf Wij hanteren korte lijnen. Van advies tot uitvoering: elke stap van het proces wordt uitgevoerd door uw persoonlijke traprenovatie specialist.
Dubbele garantie U ontvangt garantie van de fabrikant en tevens van Brugman Traprenovatie zelf.
Maatschappelijk verantwoord Door te kiezen voor milieubewuste fabrikanten en partners houden wij de environmental footprint zo klein mogelijk.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wanneer kunnen wij het best contact met u opnemen?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Klein, persoonlijk familiebedrijf. Dubbele garantie Snelle, schone en vakkundige montage

Vul uw review in!